26 Ιαν 2020

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε πρόταση γάμου και της είπα όχι. Ήταν ξετρελαμένη μαζί μου αλλά εγώ ήθελα άλλη»


Πρόταση Γάμου: «Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα ...
μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος» είχε δηλώσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Φαίδων Γεωργίτσης. Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.




Ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο ίδιος παραδέχτηκε την παθιασμένη σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός δεν ανέβηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος δεν ήταν φυσικά πως δεν ήθελε εκείνη. Απλά ο Φαίδων Γεωργίτσης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αλίκης.


Τι είχε δηλώσει ο Φαίδονας Γεωργίτσης για το ενδιαφέρον της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον ίδιο

«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε ”Τα κόκκινα φανάρια”. Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το ”Χτυποκάρδια στο θρανίο” σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές της την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα».


Κοινή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Φαίδονα Γεωργίτση

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο