26 Νοε 2019

Το GNTM φεύγει, το MasterChef έρχεται - Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του GNTM.


Μπορεί τα επεισόδια που μεταδίδονται αυτή την στιγμή να είναι στην τελική 9άδα, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά την ...
προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφήθηκαν οι τρεις φιναλίστ.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει η Κέισι, η Άννα Μαρία και η Κάτια είναι οι τρεις κοπέλες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά.

Μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μοντέλων, το MasterChef αναμένεται να πάρει την σκυτάλη στην prime time ζώνη του Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς έχει «σπάσει» ταμία και τις τρεις σεζόν που έχει μεταδοθεί.

Στο κανάλι έχουν βρει τη «χρυσή» συνταγή της επιτυχίας που κάνουν τα μηχανάκια να χτυπάνε κόκκινο.

Όπως έχει γίνει γνωστό περισσότερες από 6 χιλιάδες δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν στο κανάλι.

Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ, που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για το ριάλιτι που και φέτος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή ωστόσο το ριάλιτι αναμένεται τον Ιανουάριο του 2020 στις οθόνες μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην κριτική επιτροπή θα παραμείνει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όσα ακούστηκαν για προσθήκη 4ου κριτή δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές guest εμφανίσεις προσώπων από τον χώρο της γαστρονομίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο