20 Νοε 2019

Παρουσίαση Βιβλίου: "Πέντε ιστορίες και πέντε ζωγραφιές φτιάχνουν ένα βιβλίο"


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου 

Η συγγραφέας Μαρία-Ελένη Κυνηγαλάκη μαρια-ελενη κυνηγαλακη παρουσιάζει το παραμύθι της ...
"Η μεγάλη περιπέτεια της μικρής Δακτυλίτσας"


Ο Δήμος Αμαρουσίου και οι εκδόσεις Ωρίων (www.orionbooks.gr) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Πέντε ιστορίες και πέντε ζωγραφιές φτιάχνουν ένα βιβλίο" την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα). 

Η συγγραφέας Μαρία-Ελένη Κυνηγαλάκη μαρια-ελενη κυνηγαλακη θα μας μιλήσει για το παραμύθι της "Η μεγάλη περιπέτεια της μικρής Δακτυλίτσας", που περιλαμβάνεται στο βιβλίο, και θα μας αφηγηθεί την ιστορία με έναν διαφορετικό τρόπο! 

Την αφήγηση συμπληρώνουν διαδραστικά παιχνίδια και κατασκευές για μικρούς και μεγάλους. 

Ελάτε μαζί μας να παίξουμε και να ζήσουμε τις δικές μας περιπέτειες στο μεγάλο δάσος του παραμυθιού! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη δική μας δακτυλο-οικογένεια!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωρίων. Η εικονογράφηση έγινε από μαθήτριες του 4ου Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού. Το εξώφυλλο και την γραφιστική επιμέλεια έκανε η Mimika Kapoula.

Για το βιβλίο θα μιλήσει επίσης, εκ μέρους της εταιρίας 4e-project, η εκπαιδευτικός-συγγραφέας Άννα Αθανασιάδου Anna Athanasiadou, υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος #thebookproject, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η δημιουργία αυτού του βιβλίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο