30 Νοε 2019

Τομ Χανκς: Μετά από 31 χρόνια γάμου δηλώνει ακόμα ερωτευμένος και εξηγεί 6 κανόνες για μια ευτυχισμένη σχέση


Ενώ τα ζευγάρια του Χόλιγουντ συνεχίζουν να χωρίζουν το ένα μετά το άλλο, ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον έχουν ...
έναν επιτυχημένο γάμο για 31 χρόνια. Έχουν περάσει πολλά μαζί και όπως λένε, η αγάπη τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Διαβάσαμε πολλές συνεντεύξεις του Tom Hanks για να βρούμε τους μυστικούς κανόνες του για έναν ευτυχισμένο γάμο.




1. Μην παντρευτείτε πριν κλείσετε τα 30 σας.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Volunteers το 1985, όπου έπαιζαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Οι ηθοποιοί είχαν μια ρομαντική σχέση, αλλά ο Χανκς είχε ήδη μια γυναίκα και δύο παιδιά και η Γουίλσον ήταν αρραβωνιασμένη. Μόλις 3 χρόνια αργότερα, αφού είχαν κρυφή σχέση, ο Χανκς χώρισε τη σύζυγό του και έκανε πρόταση γάμου στην Γουίλσον.


Σήμερα, ο Χανκς λέει ότι βιάστηκε να κάνει τον πρώτο του γάμο επειδή ήταν νέος, παρορμητικός και εργαζόταν όλη την ώρα. Ο Χανκς πιστεύει ότι ένας σωστός γάμος πρέπει να είναι μια συνειδητή απόφαση και όχι παρορμητική. “Μην παντρευτείτε πριν γίνετε 30 ετών”, λέει ο ηθοποιός.


2. Γνωρίστε το σύντροφό σας, ακόμη και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις.

Ο Χάνκς ήταν καθολικός και η Ουίλσον ήταν Χριστιανή Ορθόδοξη. Επειδή ο Χανκς γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για τη σύζυγό του, αλλαξοπίστησε τη θρησκεία του. “Θυσίασα κάτι για τη γυναίκα μου. Η Ρίτα έχει ελληνικές ρίζες και η οικογένειά της είναι ορθόδοξη. Και ήμουν καθολικός, έτσι πριν παντρευτούμε άλλαξα την πίστη μου από βαθύ σεβασμό προς την οικογένειά της.”


3. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον.

Κατά τη διάρκεια των ετών που είναι μαζί, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά, αλλά πάντα υποστήριζε ο ένας τον άλλον. Το 1994, όταν ο Χάνκς πήρε το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στη ταινία Φιλαδέλφεια, όταν ήταν στη σκηνή, ευχαρίστησε τη σύζυγό του λέγοντας: “Είμαι εδώ επειδή η γυναίκα με την οποία ζω τη ζωή μου μου δείχνει τι είναι η αγάπη κάθε μέρα!”

Το 2015, η Γουίλσον διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας – καρκίνο του μαστού. Η Γουίλσον εξήγησε ότι φοβόταν πώς θα αντιδράσει ο σύζυγός της και πώς αυτά τα νέα θα επηρεάσουν τη σχέση τους. Αλλά δεν έπρεπε να ανησυχεί γιατί ο Χανκς στήριξε και φρόντισε τη γυναίκα του και ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Ο ηθοποιός είπε: “Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γονατίσω από το θάρρος της συζύγου μου.”

Ευτυχώς, η ασθένεια εξαφανίστηκε μετά από λίγο και η Γουίλσον κατάφερε να γίνει καλά ακόμα και χωρίς χημειοθεραπεία.


4. Κάνετε μικρά, ωραία πράγματα για τον σύντροφό σας.

Ο Χάνκς και η Ουίλσον ταξιδεύουν πολύ. Έχουν πάει σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου. Επιπλέον, η Ουίλσον ταξιδεύει με τον Χανκς σε άλλες πόλεις όταν χρειάζεται να δουλέψει σε ταινίες. Και ακόμα και μετά από χρόνια γάμου, προσπαθούν να κάνουν μικρά, ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον.

“Βλέπω τη γυναίκα μου ως ερωμένη μου και έχουμε έναν δεσμό που ξεπερνά τα λόγια όπως σύζυγος, φίλη ή μητέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Συχνά της αφήνω σημειώματα δίπλα στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουζίνα. Της εύχομαι να έχει καλή μέρα και τέτοια πράγματα. Γράφω σημειώσεις γι ‘αυτήν χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω – έχω πάνω από εκατό. Και επίσης, συνηθίζω να της στέλνω μια φωτογραφία της ημέρας μου. Φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου, όταν δεν είναι μαζί μου: αυτό που τρώω για μεσημεριανό γεύμα, ποιον συναντώ, τι φωτογραφίζω. Νομίζω ότι της αρέσει “, μοιράζεται ο Χάνκς.


5. Αγαπήστε τον σύντροφό σας για αυτό που είναι.

Ο Χάνκς και η Ουίλσον εκτιμούν τα πράγματα που έζησαν μαζί. Κάνει μόνο την αγάπη τους ισχυρότερη. Ο Αμερικανός ηθοποιός συχνά εκφράζει πόσο εκτιμά τη γυναίκα του λέγοντας: “Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν λεπτός και με αγάπησε όταν ήμουν χοντρός . Με αγάπησε φαλακρό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπάει, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άντρας.”


6. Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε το σωστό άτομο.

Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν συχνά να ανακαλύψουν το μυστικό του μακροχρόνιου και δυνατού γάμου του Χανκς. Μόνο γελάει και λέει: “Το μυστικό μου για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι απλώς που παντρεύτηκα τη σωστή γυναίκα. Στάθηκα τυχερός με την υπέροχη Ρίτα. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας. ”

Τι νομίζετε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια επιτυχημένη σχέση; Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο