30 Σεπ 2019

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτές είναι οι απολαβές μου από την παραγωγή του Netflix


Μετά από περίπου ένα μήνα γυρισμάτων σε Μεξικό, Παναμά και Μύκονο, ο Γιάννης Σπαλιάρας ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στη...
μεγάλη παραγωγή του Netflix με τίτλο El Senor De Los Cielos. Έτσι, ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το πέρας των γυρισμάτων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 
Εκεί περιέγραψε πως έγινε η πρώτη προσέγγιση από την παραγωγή, ποια διαδικασία χρειάστηκε μέχρι να τον πάρουν, ενώ αναφέρθηκε και στις οικονομικές απολαβές.

«Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που βρέθηκα από το πουθενά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Καθαρά Δευτέρα ήταν θυμάμαι που χτύπησε το τηλέφωνο, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά από λίγες μέρες με πήραν από το κανάλι στο Μαϊάμι, μιλούσαμε μία ώρα. Πέρασα κάποια δοκιμαστικά στην ισπανική γλώσσα και πήγαν όλα καλά.

Ξέρω ότι με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς που είχαν στείλει το αντίστοιχο βιντεάκι, αλλά και πολλούς Μεξικάνους και ισπανόφωνους ηθοποιούς. Για να κλείσεις έναν ρόλο σε μια τέτοια παραγωγή, πρέπει να σε εγκρίνουν πάρα πολλά άτομα… Ήταν ένα σοκ για μένα, συγκινήθηκα πάρα πολύ.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ρόλου μιλάω ισπανικά, 20% αγγλικά και 10% ελληνικά. Με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Ο πρωταγωνιστής μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί θεωρεί πολύ δύσκολο αυτό που κάνω με την ισπανική γλώσσα. Και μάλιστα, τώρα που ήρθε στη Μύκονο και ακούει τα ελληνικά, μου λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η γλώσσα που μιλάτε.

Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίρνω αυτά τα τρελά νούμερα που ακούμε στο Χόλιγουντ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το οικονομικό. Το κίνητρό μου ήταν να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο