26 Αυγ 2019

Λάκης Λαζόπουλος: Ράγισαν καρδιές τα λόγια του στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του - «Θα έδινα τα πάντα για να γυρίσεις πίσω»


Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος “έχασε” τη σύζυγό του, Τασούλα, μετά από ...σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την Τασούλα Λαζοπούλου παίζεται σήμερα στις 11, στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, όπου θα γίνει η ταφή της. Όμως ο πόνος περίσσεψε και το Σάββατο το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Οι πιο στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Ράγισαν και οι πέτρες όταν ο Λάκης, μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και μια φωνή που δεν έβγαινε είπε στο τέλος της εξοδίου ακολουθίας: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Α’ νεκροταφείο ήταν συγκλονιστικές. Η κουμπάρα τους, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, έκλαιγε γοερά την ώρα που ο Λάκης ξεσπούσε στην αγκαλιά της Καβογιάννη, η οποία είχε “λυγίσει”.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο