30 Ιουλ 2019

Ακρόαση κάνει το Θέατρο Κνωσός και ψάχνει ηθοποιούς και χορεύτριες σε professional advanced


Για τις ανάγκες της θεατρικής μας παράστασης από τις Η.Π.Α. με τίτλο “Stage’s vibes”, σε σκηνοθεσία - κείμενα ...
Μάνου Μπάρτη, χορογραφίες Jimmys Kalis και ζωντανή μουσική επί σκηνής Νίκου Τουλιάτου, που θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Θέατρο Κνωσός, ζητούνται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους (χορός και υποκριτική) χορεύτριες σε professional advanced level:
-FLAMENGO

-TANGO ARGENTINO

-TAP DANCING

-LATIN INTERNATIONAL

-IRISH TAP

με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενες χορεύτριες πρέπει να προετοιμάσουν μία open χορογραφία με μουσική της επιλογής τους διάρκειας 45 δευτερολέπτων έως 1 λεπτού maximum.

Όταν εξαιρετικοί χοροί συνδυάζονται με την εκπληκτική τέχνη του μπαλέτου, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και φαντασμαγορικό. 

Η audition θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή χορού “ΧΟΡΟΤΕΧΝΟ” (Αιθαλιδών 11 και Θριασίων γωνία, πλησίον του σταθμού του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα και του μετρό στον Κεραμεικό).

Ημερομηνία ακρόασης: Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ώρα για warming up: 9 π.μ.

Ώρα ακρόασης: 10:00 π.μ. (αυστηρά)


*ΠΡΟΣΟΧΗ!!*

1. Επειδή οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει, οι χορεύτριες που θα επιλεγούν θα ενσωματωθούν άμεσα με τους υπόλοιπους χορευτές του μπαλέτου και θα λάβουν από τον σκηνοθέτη- συγγραφέα και τον χορογράφο τον ρόλο και τις χορογραφίες τους.

2. Θα υπογραφεί συμβόλαιο και θα δοθεί πολύ καλή αμοιβή.

3. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους, τον τίτλο της μουσικής και το είδος του χορού που θα παρουσιάσουν στο email: ran.papadopoulou@gmail.com έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 στις 23:59!

Καλή επιτυχία!!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο