25 Ιουν 2019

To Cirque Du Soleil BAZZAR κάνει την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην Αθήνα!


Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !

Η Alchemy Project Entertainment με ...
ενθουσιασμό παρουσιάζει το εμβληματικό και καθηλωτικό Cirque du Soleil για πρώτη φορά στην Αθήνα κάτω από τη μεγάλη σκηνή τσίρκου, στην πιο πρόσφατη παραγωγή του, το BAZZAR. 





Ένας συγκλονιστικός, πολύχρωμος φόρος τιμής στην κληρονομιά του Cirque du Soleil, το BAZZAR κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου 2019 και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του μέχρι και τις 4 Αυγούστου 2019 στις εγκαταστάσεις του Πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού. 

Το BAZZAR παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Πειραιώς Real Estate, υποστηριζόμενο από το City Link, με την ευγενική χορηγία της ŠKODA AUTO a.s και της Cosmote TV και φιλοξενείται στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Εισιτήρια διαθέσιμα τώρα online από:

www.viva.gr και www.TIXBOX.com


Σχετικά με το BAZZAR:

Το Cirque du Soleil BAZZAR είναι ένα μοναδικό εργαστήρι αέναης δημιουργικότητας, όπου ένας χαρούμενος θίασος από ακροβάτες, χορευτές και μουσικούς συνθέτει ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα!

Με επικεφαλής τον μαέστρο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εφευρίσκουν ένα ευφάνταστο, μοναδικό σύμπαν. Σε ένα περιβάλλον όπου το μη αναμενόμενο είναι αναμενόμενο, η πολύχρωμη ομάδα φαντάζεται, χτίζει και εφευρίσκει εκ νέου έντονες σκηνές σε ένα καλλιτεχνικό, ακροβατικό παιχνίδι τάξης και αταξίας.

Ελάτε να πάρετε θέση μέσα σε αυτό το «παζάρι» ευθυμίας και δημιουργικότητας! Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε ότι το τέλος της ιστορίας είναι μόνο η αρχή!

Το BAZZAR είναι η 43ηπρωτότυπη παραγωγή του Cirque du Soleil από το 1984.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το BAZΖAR, μία από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του Cirque du Soleil. Το σόου θα παρουσιάσει τους καλύτερους συντελεστές του Cirque du Soleil και θα συστήσει στο κοινό τα πρωταρχικά εκείνα στοιχεία που έχουν κάνει τις παραστάσεις του Cirque du Soleil διάσημες παγκοσμίως εδώ και 30 χρόνια. Ως AlchemyProject, θα κάνουμε περιοδεία σε 6 χώρες και 3 ηπείρους και θα οργανώσουμε οι ίδιοι πάνω από 130 παραστάσεις, από τις 210 συνολικά που παρουσιάζονται σε περιοδεία. Στην AlchemyProject, πάντα στοχεύουμε στο να παρουσιάζουμε ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου και να δημιουργούμε στο κοινό μας συναρπαστικές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι το Αθηναϊκό κοινό θα απολαύσει πραγματικά το BAZZAR, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αιχμαλωτίσει τις καρδιές των θεατών με τη μαγεία του!», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του AlchemyProject, κύριος MacS.Far.

CIRQUE DU SOLEIL – BAZZAR – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 2019

ΑΘΗΝΑ | από 18 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2019



Πληροφορίες Εισιτηρίων: 

Το Cirque du Soleil BAZZAR κάνει πρεμιέρα κάτω από τη μεγάλη σκηνή στις εγκαταστάσεις του Πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, μεταξύ 18 Ιουλίου και 4 Αυγούστου 2019. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε τη Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 11:00 π.μ. από τη www.viva.gr και το www.TIXBOX.com


Σχετικά με τo Cirque du Soleil Entertainment Group:

Το Cirque du Soleil Entertainment Group, που αρχικώς (το 1984) αποτελείτο από 20 καλλιτέχνες του δρόμου, εφηύρε εκ νέου την τέχνη του τσίρκου και έγινε παγκόσμιος ηγέτης στη ζωντανή ψυχαγωγία. Με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, έχει εισάγει στο θαυμαστό του κόσμο πάνω από 190 εκατομμύρια θεατές με παραγωγές που παρουσιάστηκαν σε 450 πόλεις σε 60 χώρες. Το Cirque du Soleil EntairtainmentGroupαπασχολεί σήμερα 4.000 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 1.400 καλλιτεχνών, από περίπου 60 χώρες.

Το Cirque du Soleil Entertainment Group δημιουργεί περιεχόμενο σε μία ευρεία ποικιλία τολμηρών παραστάσεων. Επιπρόσθετα της παραγωγής διεθνώς αναγνωρισμένων σόου, ο οργανισμός επέκτεινε τη δημιουργική προσέγγισή του σε ένα εύρος μορφών ψυχαγωγίας, όπως multimediaπαραγωγές, εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις, θεματικά πάρκα και ειδικές εκδηλώσεις. Πέρα από τις ποικίλες δημιουργίες του, το Cirque du Soleil Entertainment Group στοχεύει στο να αποτελεί θετική επιρροή στους ανθρώπους, τις κοινότητες και τελικά τον πλανήτη, μέσω των πιο σημαντικών του εργαλείων: τη δημιουργικότητα και την τέχνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cirque du Soleil Entertainment Group, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cdsentertainmentgroup.com



Σχετικά με την Alchemy Project:

Η Alchemy Project είναι μια από τις μεγαλύτερες και πλέον πρωτοπόρες εταιρείες στην διοργάνωση εκδηλώσεων και την ψυχαγωγία, με γραφεία και δραστηριότητες σε πολλές περιοχές ανά την υφήλιο, όπως: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Βραζιλία, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Κατάρ, Σιγκαπούρη και πιο πρόσφατα σε Σαουδική Αραβία, Ομάν, Αίγυπτο, Λίβανο και Ελλάδα. Η Alchemy Project εξειδικεύεται και διακρινέται στη διοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούν: την οικογενειακή ψυχαγωγία, το θεάτρο, τη μουσική, την αγορά του F&B, τη φιλοξενία και το τουρισμό, τις αθλητικές και εταιρικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Μέσα σε μόνο 10 χρόνια λειτουργίας, η Alchemy Project κατόρθωσε να γίνει μία από τις καλύτερες, ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας τους καλύτερους τίτλους παγκοσμίως σε κοινό άνω των 400 εκατομμύριων θεατών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Alchemy Project, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.alchemy-project.com, να μας γράψετε στο info@alchemy-project.com ή να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης

Alchemy Project Social Media:

Facebook: Alchemy Project Europe

Twitter: @AlchemyDXB

Instagram: alchemyprojectworld

YouTube: Alchemy Project

hashtags: #AlchemyProject

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο