16 Μαΐ 2019

Ασταμάτητος ο Μικ Τζάγκερ: Χορεύει ξέφρενα, ένα μήνα μετά την επέμβαση καρδιάς [βίντεο]


Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Μικ Τζάγκερ. Ούτε καν η επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Το πρώτο ...
μήνυμα του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά




Ο «γερόλυκος» της ροκ επέστρεψε δυναμικά. Και φρόντισε να το δείξει, δημοσιεύοντας στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα μέσα σε στούντιο. Στο βίντεο ο Τζάγκερ φορά μαύρη φόρμα, αθλητικά παπούτσια και T-shirt, ενώ δεν μοιάζει σε τίποτα με άνθρωπο που πέρασε πρόσφατα τέτοια περιπέτεια υγείας.

Στις 5 Απριλίου ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντικατάσταση βαλβίδας της καρδιάς. Το πρόβλημα αυτό που αντιμετώπισε ο 75χρονος ανάγκασε τους Rolling Stones να αναβάλουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αυτή επρόκειτο να ξεκινήσει τον Απρίλιο, αλλά μετατέθηκε για τον Ιούλιο, προκειμένου να έχει ο Τζάγκερ τον απαραίτητο χρόνο για να συνέλθει. Οχι ότι το χρειάζεται βέβαια, όπως φάνηκε στο βίντεο.


<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="el"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/nx5JFB2ZuJ">pic.twitter.com/nx5JFB2ZuJ</a></p>&mdash; Mick Jagger (@MickJagger) <a href="https://twitter.com/MickJagger/status/1128631879844933632?ref_src=twsrc%5Etfw">15 Μαΐου 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο