23 Απρ 2019

Σκύλος παρακολουθεί τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και κλαίει όταν πεθαίνει ο μπαμπάς του Σίμπα (Video)


Την στιγμή που ο απαρηγόρητος Σίμπα κάθεται δίπλα στον νεκρό πατέρα του, η Λούνα ξαπλώνει κι αυτή στον καναπέ και κλαίει. ...
Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένα κουτάβι γρυλίζει και κλαίει παρακολουθώντας την στιγμή που ο νεαρός Σίμπα βρίσκει τον πατέρα του νεκρό, στην ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».




Η μόλις τεσσάρων μηνών Λούνα φαίνεται να συγκινείται πολύ την ώρα που ο Μουφάσα υποκύπτει στα τραύματά του.

Στο συγκινητικό βίντεο φαίνεται πως την ώρα που στην ταινία του Walt Disney ο Σίμπα βρίσκεται δίπλα στον πατέρα του, η μικρή Λούνα ξαπλώνει κι αυτή κάτω. Τότε ακούγεται να γρυλίζει και να κλαίει.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Τζος Μάιερς, από το Τενεσί, δήλωσε: «Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που νομίζω ότι έχω δει ποτέ». Όπως είπε, η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της, όταν σταμάτησε για να δει την συγκινητική αυτή στιγμή.

Την στιγμή που ο απαρηγόρητος Σίμπα κάθεται δίπλα στον νεκρό πατέρα του, η Λούνα ξαπλώνει κι αυτή στον καναπέ και κλαίει.

Ο Τζος μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πόσταρε στο Facebook πως η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι η αγαπημένη της Λούνα.

Όπως έγραψε: «Η Χάνα κι εγώ παρακολουθούσαμε τον Βασιλιά των Λιονταριών, ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι».

Το βίντεο αναρτήθηκε την περασμένη Τρίτη και από τότε έχει συγκεντρώσει πάνω από 28.000 likes ενώ το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο άτομα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο