21 Φεβ 2019

Χόλιγουντ: Συνελήφθη ηθοποιός της σειράς «Empire» (Photos)


Συνελήφθη ο ηθοποιός Jussie Smollett, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Empire», με την κατηγορία...
της ψευδούς καταγγελίας για ρατσιστική επίθεση σε βάρος του.

Ωστόσο, οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τη σύλληψή του αλλά είπαν μόνο ότι είναι σε επικοινωνία με τους δικηγόρους του.

Ο Smollett είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία τον περασμένο μήνα ότι δέχθηκε φραστική αλλά και σωματική επίθεση από δυο άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έβριζαν γιατί είναι μαύρος και ομοφυλόφιλος, του έδεσαν ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του και του πέταξαν κάποια χημική ουσία.


Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι η επίθεση έγινε στις 29 Ιανουαρίου και ότι ένας από τους επιτιθέμενους του φώναξε «Εδώ είναι η χώρα του Make America Great Again», το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ. Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν πιθανό έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ηθοποιού, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία από την σύλληψη των δυο ατόμων, τα οποία ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη Παρασκευή, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.


Η αστυνομία υποστηρίζει ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δυο, που είναι αδέρφια με καταγωγή από τη Νιγηρία εργαζόταν μαζί με τον Smollett στην σειρά του Fox, Empire.

Οι εισαγγελείς, σε ανακοίνωση τους, τονίζουν ότι ο ένας από τους δυο ήταν προσωπικός γυμναστής τον οποίο ο ηθοποιός είχε προσλάβει για να τον προετοιμάσει για μουσικό βίντεο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο