4 Δεκ 2018

Η Μέλανι Γκρίφιθ αποκαλύπτει: Προσπάθησα να αποπλανήσω τον Αλεκ Μπάλντουιν


Απελπισμένες προσπάθειες να αποπλανήσει τον Άλεκ Μπάλντουιν έκανε η Μέλανι Γκρίφιν, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ...
ταινίας «Εργαζόμενο Κορίτσι» όπως αποκάλυψε η ίδια.




Η 61χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για όσκαρ για τον ρόλο της ως γραμματέας Τες ΜακΤζιλ, που προσπαθούσε να ανέλθει επαγγελματικά στην κλασική ταινία του 1988.

Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Άλεκ ΜΠάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας «Εργαζόμενο Κορίτσι»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, 60 ετών τώρα, έπαιζε τον σύντροφό της που την απατούσε σε έναν από τους πρώτους μεγάλους ρόλους του.

«Ο Άλεκ είναι όμορφος και γοητευτικός και ήμουν ερωτευμένη μαζί του» δήλωσε η ηθοποιός στο «The Hollywood Reporter» σε μια συνέντευξη για την 30η επέτειο της ταινίας.


«Αλλά δεν με ήθελε. Εγώ του έλεγα: ‘Έλα τώρα, γιατί δεν με ερωτεύεσαι’ αλλά ο Άλεκ έλεγε: ‘’Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό με ανθρώπους που συνεργάζομαι’. Είναι αξιαγάπητος».

Η Μέλανι κατέληξε τελικά να βγαίνει με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Axiom, Λίαμ Ντάλτον αφού τους σύστησε ο σκηνοθέτης της ταινίας Μάικ Νικόλς.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν

«Ο Μάικ ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι υπήρχε ένας επενδυτικός τραπεζίτης, ένας νεαρός με το όνομα Λίαμ Ντάλτον, με τον οποίο ήθελε να συνεργαστώ, για να μάθω σχετικά με τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές» για τον ρόλο της.

«Κι εγώ σκέφτηκα: ‘Α ωραία, πρέπει να δουλέψω με κάποιον από την Γουόλ Στριτ’· Και τότε αυτός ο τύπος μπήκε μέσα και ήταν τόσο όμορφος, τόσο σέξι. Κι εγώ σκεφτόμουν: ‘Πες μου για συγχωνεύσεις και εξαγορές, πες μου ότι θέλεις’. Είχαμε έναν απίστευτο ρομαντισμό. Ήταν η αγάπη μου για πολύ καιρό. Είμαστε ακόμη φίλοι. Μένει στην Νέα Υόρκη, είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά».
Φωτογραφίες: AP

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο