18 Δεκ 2018

Η Τραιάνα Ανανία ξαναχτυπά: Επιτίθεται στα ΜΜΕ και βάζει μια φωτογραφία γυναικείου κόλπου στο λογαριασμό της


Μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν η Τραιάνα Ανανία έβγαλε στη σέντρα τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο, για ...
μια καλημέρα που της έστειλε στον προσωπικό της λογαριασμό 
και την οποία εξέλαβε ως τεράστια σeξουαλική παρeνόχληση, η ηθοποιός προκειμένου να συνεχίζει να γίνεται ντόρος με το όνομα της, ξαναχτυπά.

Έκανε μια ανάρτηση στο instagram με την οποία επιτίθεται στα ΜΜΕ ότι πρόβαλαν την υπόθεση επειδή «αυτό ήθελε να ακούσει η μάζα» (σ σ: φυσικά η ίδια δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις η πρώτη της ανάρτηση. Σε καμία περίπτωση. (sic).

Η Τραιάνα Ανανία ερπιμένει ότι η «καλημέρα» και ο ενικός που χρησιμοποίησε ο ποδοσφαιριστής είναι ένα «κοινωνικό σπυρί» που φτάνει στα όρια της αγένειας και του σeξισμού. «Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά (σ.σ. των ΜΜΕ) και μόνο».


Η ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία έχει ως εξής:

«Εγώ έκανα ένα insta story με μια κόντρα σε screenshoot όπως κάνω συνέχεια (όσοι με παρακολουθούν από παλιά το ξέρουν) και μετά από 5 ωρες ανάρτησα ένα άρθρο χωρίς να πω ονόματα, παραμόνο συμβάντα και τοποθετήθηκα οπως κάνω συνέχεια.Με λίγα λόγια παρουσίασα το κοινωνικό «σπυρί» το οποίο με δίκη τους ευθύνη έσπασαν τα site και τα τηλεοπτικά πάνελ !Η μόλυνση κι η εξάπλωσή της είναι δίκη τους δουλειά και μόνο! Υπάρχουν πολλά συμβάντα και κοινωνικά θέματα που μπορεί να φωτίσει ένας δημοσιογράφος όταν κάθεται και σκέφτεται «τι να γράψω αύριο»! Το θέμα είναι τι επιλέγει...σίγουρα επιλέγει αυτό που θέλει να ακούσει η μάζα...Οπότε καλή μου μάζα...Το ζητήσατε και σας το έκαναν πράξη! Καλή εβδομάδα #απόμέσακαιόπουβγεί»


Βέβαια οι ακόλουθοι της προφανώς έχουν καταλάβει τη γνωστή φράση που λέει για «τα 5 λεπτά διασημότητας» και στις απαντήσεις τους στον λογαριασμό της είναι εξαιρετικά καυστικοί απέναντι στην ηθοποιό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο