3 Νοε 2018

Ο Γιάννης Βούρος περιγράφει τη στιγμή που μαζί με την Μαρία-Λουΐζα έμαθαν ότι δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας


Ο Γιάννης Βούρος μεγάλωσε την Μαρία Λουΐζα Βούρου σαν δικό του παιδί. Χρόνια αργότερα ...
έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας 




και σήμερα μιλάει για αυτή τη στιγμή. 

Σε συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό, ο Γιάννης Βούρος εξομολογήθηκε: «Όταν αποκαλύφθηκε το θέμα αυτό, κάτι που ήξερε ένα ή δυο χρόνια πριν η Μαρία Λουίζα και εγώ, μιλήσαμε την επόμενη μέρα και έκλεισε εκεί το θέμα. Οι γονεϊκές σχέσεις δεν στηρίζονται σε σχέσεις αιματολογικές ή DNA. Στηρίζονται σε πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, σε πράγματα ψυχής, σε πράγματα που έχουν να κάνουν με μια αγκαλιά, βασίζονται σε συναισθήματα».

«Ήμασταν σχεδόν μαζί. Μπορεί να υπήρχε στο μυαλό του καθενός οτιδήποτε που να αφορούσε το θετικό ή το αρνητικό πρόσημο της εξέτασης του DNA. Όταν όμως βρίσκεσαι με ένα χαρτί που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, εκεί δεν ξέρω αν η λέξη σοκ είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση, απλά πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια».

Ο Γιάννης Βούρος είχε σχέση με τη μητέρα της Μαρίας Λουίζας, αλλά χώρισαν ενώ εκείνη ήταν έγκυος. Όταν γέννησε, ο ηθοποιός αναγνώρισε το παιδί, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, μέσω τεστ DNA, ανακάλυψε πώς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο