10 Νοε 2018

Αποστολία Ζώη: «Ο καρκίνος με λύγισε τα τελευταία 4 χρόνια»


Μια μεγάλη απώλεια «γέννησε» τη φιλανθρωπική παράσταση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της. ...



Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Αποστολία Ζώη μπροστά στις κάμερες. Με αφορμή τη φιλανθρωπική παράσταση «Γιατί το τραγούδι», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της και κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς (τα έσοδά της οποίας θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι) η ίδια άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για εκείνο που «γέννησε» την παράσταση.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε αυτό της το εγχείρημα, λέγοντας: «Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε μέσα σε μια στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί».

Άραγε, το έχει ξεπεράσει; Οπως αποκάλυψε: «Όχι ακόμα. Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω».

«Περιμένω με τεράστια αγωνία, ανυπομονησία και χαρά τη 19η Νοεμβρίου», ανέφερε επίσης χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο