14 Οκτ 2018

STAND UP COMEDY SHOW ~ 20/10/2018 21.30 στο POLIS IN ART


Το POLIS IN ART, υποδέχεται τo Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 21.30 τρεις κορυφαίους κωμικούς, τους ...
Δημήτρης Δούκογλου, ο Γιάννη Ρούσσο και ο Αλέξανδρο Πασπαρδάνη θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας, σχολιάζοντας την πραγματικότητα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Το ελληνικό stand-up comedy βρίσκεται σε μία διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και από τη σκηνή του POLIS IN ART παρελαύνουν σταδιακά όλα τα δυνατά μα και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ένα μικρόφωνο και ακατάπαυστοι κωμικοί μονόλογοι αρκούν για να προκαλέσουν γέλιο μέχρι δακρύων.

Ο Δημήτρης Δούκογλου δημιούργησε στο YouTube την εκπομπή Sex with Doukoglou όπου, με τη μορφή συνεντεύξεων με διάφορους καλεσμένους, συζητάει θέματα σεξ και σεξουαλικότητας με ανοιχτό κι ευχάριστο τρόπο, χωρίς προστυχιές. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο twitter, δεν διάλεξε τη ζωή του κωμικού, η ζωή του κωμικού τον διάλεξε.

Ο Γιάννης Ρούσσος είναι ένας ευαίσθητος κάφρος. Τα αστεία του Ρούσσου είναι σαν τον Νίτσε, μπορούν από τη μία να κακομεταχειρίζονται τη μάνα τους κι από την άλλη να κλαίνε με λυγμούς για την κακοποίηση ενός γαϊδάρου. Εδώ τελειώνει οποιαδήποτε σύγκριση με τον Νίτσε. Ευτυχώς για εμάς, τα αστεία του Νίτσε ήταν άθλια, σαν να μην προσπαθούσε καν...

Ο Αλέξανδρος Πασπαρδάνης είναι ο πιο φιλοσοφημένος κωμικός από όλους... Τι θα γινόταν αν ο Πλάτωνας έκανε stand up...

ΠΟΛΙΣ in ART

Τ. 210 8000009 - 210 2770181 W. www.polis.edu.gr

Ε. Politismos@polis.edu.gr F. www.facebook.com/polis.education

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο