26 Οκτ 2018

Η Σοφία Βεργκάρα η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός – Οι υπόλοιποι απλά... τρώνε τη σκόνη της


Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», Σοφία Βεργκάρα είναι για άλλη μία χρονιά η καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός ...
στην αμερικανική τηλεόραση, 
κερδίζοντας 16 εκατομμύρια δολάρια από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η Βεργκάρα κέρδισε 42,5 εκατομμύρια δολάρια το 2017-2018, σύμφωνα με το Forbers, πολύ περισσότερα από τον καλύτερα αμειβόμενο άνδρα ηθοποιό, τον Τζιμ Πάρσονς, της σειράς «The Big Bang Theory», που έβγαλε 26,5 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, πάντως, οι 10 άνδρες που βρίσκονται στην κορυφή έβγαλαν πολύ περισσότερα από τις 10 πρώτες γυναίκες, αλλά το χάσμα έχει κλείσει από πέρυσι.

Να σημειωθεί, επίσης, πως οι ηθοποιοί των σειρών «The Big Bang Theory» και «Modern Family» καταλαμβάνουν τις 13 από τις 20 θέσεις.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «The Big Bang Theory»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy» επίσης βρέθηκε στην λίστα, με 23,5 εκατομμύρια δολάρια – αύξηση 10 εκατομμυρίων από πέρυσι μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ABC.

Τα στοιχεία του Forbes περιλαμβάνουν χορηγίες, συμφωνίες για άδεια δικαιωμάτων καθώς και τηλεοπτικές αμοιβές.

Ως εκ τούτου, το ποσό που έβγαλε η Σοφία Βεργάρα δεν είναι μόνο από την τηλεοπτική σειρά, αλλά και από τις συμφωνίες της με την εταιρεία κατασκευής καφετιέρων SharkNinja Coffee και την εταιρεία επίπλων Rooms To Go, ανέφερε το περιοδικό. Είναι στην κορυφή για 7η συνεχή χρονιά.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy», Έλεν Πομπέο

Η λίστα των 10 υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών είναι:

Σοφία Βεργκάρα, Κάλεϊ Κουόκο, Έλεν Πομπέο,. Μαρίσκα Χάρτζιντέϊ, Τζούλι Μπόουεν, Μαγίμ Μπιάλικ, Μελίσα Ρόντς, Κέρι Ουάσινγκτον, Κλερ Ντέινς, Πόλεϊ Περέτε.


Η λίστα των 10 υψηλότερα αμειβόμενων ανδρών ηθοποιών είναι:

Τζιμ Πάρσονς, Τζόνι Γκαλέκι, Κουνάλ Ναγιάρ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Μαρκ Χάρμον, Εντ Ο’ Νιλ, Έρικ Στόουνστριτ, Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον, Τάι Μπάρελ, Άντριου Λίνκολν.
Φωτογραφίες: AP

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο