22 Οκτ 2018

Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού για τις καρπαζιές που έφαγε από τη Βλαχοπούλου - «Έδερνε κανονικά. Το τι καρπαζιά έφαγα από τη Ρένα, δε λέγεται»


«Η Ρένα Βλαχοπούλου έδερνε κανονικά…. Μου έλεγε: Δεν θα γίνεις ποτέ επαγγελματίας». ...
Αυτές ήταν κάποιες από τι αποκαλύψεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου 
για τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη συνεργασία τους στην ταινία «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι».

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «dot» και με μπόλικη δόση χιούμορ μίλησε για την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τη Βλαχοπούλου, αποκαλύπτοντας άγνωστα σκηνικά από τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής ταινίας.

«Έτρωγα ξύλο απ’ όλους. Από τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Χρόνη Εξαρχάκο. Καλέ, έδερνε κανονικά. Εμένα το καθήκον μου ήταν στις πρόβες να κουβαλάω ένα πακετάκι τσιχλόφουσκες και μια μέρα πάω χωρίς τις τσιχλόφουσκες. Το τι καρπαζιά έφαγα από τη Ρένα δεν λέγεται. Μου έλεγε: Δεν θα γίνεις επαγγελματίας ποτέ. Δεν ντρέπεσαι. Και μας σταματάς και μας καθυστερείς. Και με στέλνει τέσσερα τετράγωνα πίσω μέσα στον ήλιο να πάρω τσιχλόφουσκες και από το τρακ μου στην πρόβα κάνω μια τσιχλόφουσκα που πασαλείβει μούρη, μαλλιά, τα πάντα και βέβαια δεν έγινε ποτέ αυτή η σκηνή. Με έπλεναν μετά με πράσινο σαπούνι», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο