1 Αυγ 2018

Εταιρία ρούχων προσέλαβε 7χρονο μοντέλο με διπλό ακρωτηριασμό


Η River Island επέλεξε για μοντέλο της νέας της σειράς ρούχων γυμναστικής και χορού την εφτάχρονη ...
Daisy – May Demetree, 
η οποία έχει υποστεί ακρωτηριασμό και στα δύο της πόδια ήδη από την ηλικία των 18 μηνών, καθώς διαγνώστηκε με περιφερική αρτηριακή νόσο.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε στην Metro για την Daisy ότι: «Επιλέγουμε τα μοντέλα μας με βάση το αν πληρούν τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Για την νέα μας σειρά ρούχων για κορίτσια χρειαζόμασταν ένα μοντέλο με πολύ ενέργεια, το οποίο να δείχνει τέλειο με ρούχα γυμναστικής. Η Daisy – May Demetree πληρούσε ακριβώς αυτά τα κριτήρια. Εκτός από το ότι έχει μία υπέροχη και εξωστρεφή προσωπικότητα, η Daisy – May έχει και μία μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό».


Η Daisy, η οποία αν και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο μόνο εδώ και έξι μήνες θεωρείται ήδη η νέα μεγάλη ανακάλυψη του χώρου, έχει υπογράψει με την Zebedee Management, ένα πρακτορείο μοντέλων που στηρίζει τη διαφορετικότητα. Η διευθύντρια του πρακτορείου, Zoe Proctor, μιλώντας επίσης στην Metro για την Daisy, έχει πει: «Είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για όλους μας ότι ό,τι και αν φέρει η ζωή στον δρόμο μας έχουμε πάντα την επιλογή να το πάρουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με αυτό, ότι η ζωή είναι εύθραυστη και μπορεί να είναι μικρή και γι’ αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορούμε και να παίρνουμε ρίσκα, γιατί δεν ξέρουμε πού μπορεί να μας οδηγήσουν. Αυτή και όλα τα μοντέλα μας μας δίνουν το πάθος, την ώθηση και τον λόγο να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα για κάποιους από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει».


Ο πατέρας της, που είναι ο πρώτος που πρότεινε η κόρη του να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, λέει ότι την Daisy όχι απλά δεν την ενοχλεί που είναι διαφορετική, αλλά θεωρεί ότι το να ξεχωρίζεις είναι κάτι θετικό και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς με αυτό και να μην το αφήσεις να σου σταθεί εμπόδιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο