5 Ιουλ 2018

Συγκλονίζει η κόρη του Στάθη Ψάλτη - Η εικόνα του Αγίου που ένωσε τον πατέρα της με την Τζέσυ Παπουτσή


Μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου ένωσε τον Στάθη Ψάλτη και την Τζέσυ Παπουτσή, λίγο πριν το...
τραγικό φινάλε της ζωής τους. 

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία Ψάλτη, αποχαιρετά την καλή φίλη του πατέρα του Τζέσυ Παπουτσή και αποκαλύπτει στην Espresso, ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί λίγο πριν το θάνατο του πατέρα της.

«Η Τζέσυ δεν ήθελε να πεθάνει ο μπαμπάς μου. Ήταν πολύ φίλοι από τη δεκαετία του ’80. Και επειδή πίστευε πολύ στο Θεό, όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστος, έστειλε στο νοσοκομείο μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου για να τον φυλάει», αποκάλυψε η Μαρία Ψάλτη.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή επίσης νικημένος από τον καρκίνο, βρισκόταν στο νοσοκομείο μαζί του, όταν ο σύζυγος της Τζέσυς Παπουτσή του έφερε την εικόνα του Αγίου για να τον προσέχει. «Η Τζέσυ ούτε στιγμή δεν πίστεψε ότι ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν η πηγή της χαράς, δεν θα τα κατάφερνε. Ήξερε ότι ο Στάθης πίστευε στο Θεό, όπως κι εκείνη. Η ίδια γνώριζε από τότε για την αρρώστια της. Έστειλε λοιπόν τον σύζυγό της, Γιάννη Μάνιο, στο νοσοκομείο. Είδε τον μπαμπά μου στο κρεβάτι. Είχε βουρκώσει, θυμάμαι. Έβγαλε ο Γιάννης από την τσάντα μια μικρή εικόνα του αγίου Πορφυρίου και είπε στον μπαμπά μου «Στάθη αυτό στο στέλνει η Τζέσυ. Θέλω να το βάλεις πάνω από το προσκεφάλι σου». Ο μπαμπάς μου πήρε στα χέρια την μικρή εικόνα. Τη φίλησε, χαμογέλασε, σκούπισε τα μάτια του και είπε: «Μα πεις στην Τζέσυ μου ότι δεν θα τη βάλω πάνω από το κεφάλι μου. Εδώ θα την βάλω»… και τοποθέτησε την εικόνα στο μέρος της καρδιάς».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο