11 Ιουν 2018

37 κι αγνώριστη! Πώς είναι σήμερα η 17χρονη «Μαιρούλα» από το Κωνσταντίνου & Ελένης [Εικόνες]


Τη γνωρίσαμε το 1999 μέσα από τη συμμετοχή της στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» σε έναν ρόλο...
– έκπληξη! 




Η 19χρονη τότε Γιώτα Τζουάνη συμμετείχε στο επιτυχημένο σίριαλ του Ant1 έχοντας αναλάβει έναν ρόλο που έχουμε να θυμόμαστε.

Όπως όλοι θυμόμαστε, υποδύθηκε τη 17χρονη γειτόνισσα του Μάνθου, Μαιρούλα, με την οποία ο ίδιος δήλωνε… σφόδρα ερωτευμένος. Τότε, εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καστανόξανθη, με κοτσιδάκια και πολύ μικροκαμωμένη. Αυτό, άλλωστε, απαιτούσε και ο ρόλος.

Όλα αυτά στο απολαυστικό επεισόδιο της σειράς «Τα τριάντα… βάλε καράτια» χάρη στο οποίο η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή τηλεοπτικά.

Ο ρόλος της ήταν τόσο χαρακτηριστικός, που οι φαν της σειράς τη θυμούνται μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και η «Μαιρούλα» μεγάλωσε. Η ηθοποιός είναι πλέον 37 ετών και απέχει από την τηλεόραση. Εξακολουθεί να εργάζεται στον χώρο του θεάματος, μα δείχνει να προτιμά τις θεατρικές παραστάσεις. Σήμερα, μοιάζει εντελώς διαφορετική. Έχοντας επιλέξει το κατάξανθο μαλλί που της στερεί το «παιδικό» στοιχείο, η Γιώτα Τζουάνη μοιάζει να… μεγάλωσε απότομα.

Κι αυτό, λόγω του ότι έχουμε να την απολαύσουμε πολύ καιρό τηλεοπτικό και οι περισσότεροι τη θυμόμαστε ως γειτόνισσα – πειρασμό!

Απολαύστε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που η ίδια μοιράζεται με τους φίλους της στα social media…








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο