28 Ιουν 2018

36 λόγοι για να επισκεφτείς τη Στούπα Μεσσηνίας αυτό το τριήμερο- Το 1ο Φεστιβάλ Κάστρου Λεύκτρου (Beaufort) είναι γεγονός - Ακούστε εδώ το Teaser και δείτε όλο το πρόγραμμα


Η Στούπα Μεσσηνίας είναι οικισμός που απέχει 45 χλμ. από την Καλαμάτα και βρίσκεται μετά την Καρδαμύλη. Είναι γνωστός ...
τουριστικός προορισμός εξαιτίας των παραλιών της Καλόγριας και Στούπα, 



αλλά κυρίως λόγω του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», που έγραψε την περίοδο που έμενε στην περιοχή.
Τώρα λοιπόν μας συστήνεται εκ νέου με το 1o Φεστιβάλ Κάστρου Λεύκτρου (Beaufort) το οποίο είναι ένα 3ήμερο site specific φεστιβάλ ήπιων δράσεων, με επίκεντρο τον ιστορικό λόφο της καστροπολιτείας του αρχαίου Λεύκτρου, στη Στούπα της Δυτικής Μάνης. Πρέπει να αναφέρουμε τον εμπνευστή και την καρδιά του φεστιβάλ την Κα Βασιλική Κατέρη η οποία έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην οργάνωση και την σωστή διεξαγωγή του.


Αύριο λοιπόν είναι η πρώτη μέρα του φεστιβάλ και η εικαστικός Κα Κατέρη μας καλεί να παραβρεθούμε, και όπως γράφει στο προφίλ της στο Facebook: 

Η Στούπα αύριο φοράει τα καλά της, ντύνεται με το φως του ήλιου και σας καλωσορίζει στο 1ο Φεστιβάλ Κάστρου Λεύκτρου (Beaufort)!  Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!!!



Οι 36 λόγοι λοιπόν που αναφέρουμε, είναι οι 36 εκδηλώσεις που μετρήσαμε στην αφίσα όπου αναγράφονται όλες οι εκδηλώσεις του 3ημέρου.



Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ



Ακούστε το Teaser του φεστιβάλ το οποίο εκφωνεί η νέα ταλαντούχα ηθοποιός Χριστίνα Τζιάλλα 





Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» και από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας. Είναι ενταγμένο στο «Έτος Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ημ/νία έναρξης: Παρασκευή 29 /06 /2018

Ημ/νία λήξης: Κυριακή 1 /07 /2018

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο