9 Μαΐ 2018

Ελένη Φουρέιρα: Πως σχολίασε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision


Χαμογελαστή και συγκινημένη εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στη συνέντευξη Τύπου των ...
δέκα φιναλίστ, που διεξήχθη μετά το τέλος του α’ ημιτελικού της Eurovision.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο και να κερδίσω. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, θα είμαι χαρούμενη, γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο για τη θέση που θα πάρεις, αλλά για την μουσική και τα μηνύματα που στέλνει», είπε η τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό, αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Όπως πρόσθεσε, αφενός ήταν χαρούμενη για την πρόκρισή της και αφετέρου ήθελε να βάλει τα κλάματα καθώς η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία ζει, ενώ συνεχάρη δημόσια την Γιάννα Τερζή, λέγοντας πως είχε ένα πολύ καλό τραγούδι και η εμφάνισή της στη σκηνή ήταν καταπληκτική.

Όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, η Κύπρος θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Η ακριβής θέση θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την διεξαγωγή του β’ ημιτελικού, το βράδυ της Πέμπτης (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα προκύψουν άλλοι δέκα φιναλίστ.

Ο τελικός της 63ης Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα διαγωνιστούν οι είκοσι χώρες από τους δύο ημιτελικούς, οι λεγόμενοι Big 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια (Πορτογαλία).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο