1 Μαρ 2018

Η Μαίρη Χρονοπούλου απάντα για την Μάρω Κοντού: «Εκείνη επέμενε να…»


Πριν από λίγο καιρό, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εκφράσει σε συνέντευξή της τα παράπονά της ...
για την Μάρω Κοντού, κάνοντάς την να πάρει δημόσια θέση, επίσης μέσα από συνέντευξη.




Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μαίρη δήλωσε πως «δεν ξέρω γιατί εδώ και 19 χρόνια εξαφανίστηκε από τη ζωή μου», ενώ η Μάρω απάντησε ότι, μπορεί να ήταν φίλες στα νιάτα τους στο Εθνικό Θέατρο, όμως, «δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Μέσω της εφημερίδας Espresso, η Μαίρη επανέρχεται και, κάνοντας «επίθεση αγάπης», αναφέρει: «αγαπάω τη Μαριάνθη μου, όπως είναι το κανονικό όνομα της παλιάς φίλης μου Μάρως και μόνο καλά θα λέω πάντα για εκείνη. Μεγαλώσαμε μαζί και μαζί της αγαπάω και τα νιάτα μας, στο Εθνικό Θέατρο, όταν στα 18 τότε εκείνη και εγώ στα 19 κάναμε στενή παρέα».

Παράλληλα, αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό, που έγινε σε παράσταση του 1992 στο Δελφινάριο. «Στη Μάρω χρωστάω την επιτυχημένη συνεργασία μας σ΄αυτή την παράσταση, που εκείνη τραγουδούσε τη “Μαύρη Φορντ” κι εγώ “Του Aγοριού Aπέναντι” και αποθεωνόμασταν. Εκείνη επέμενε να συνεργαστούμε γιατί πίστευε πολύ ότι θα σκίζαμε και οι δυο μαζί πάνω στη σκηνή, όπως και έγινε. Δεν θα ξεχάσω ότι η Μάρω έδωσε μάχη να είμαι σε αυτή τη δουλειά, αφού οι θεατρικοί παραγωγοί, οι Μαροσούληδες, δεν με ήθελαν και, μάλιστα, κατέβασε η ίδια τον μισθό της για να με πάρουν! Τέτοιες θυσίες έκανε για εμένα η αγαπημένη μου φίλη. Είναι δυνατό να μην την αγαπάω; Ακόμα και τη γιορτή μας κάναμε μαζί κάποτε με μια ωραία δεξίωση στο La Playa. Όλο το θέατρο το ήξερε ότι ήμασταν αγαπημένες. Άλλωστε, δεν μαλώσαμε ποτέ!», διηγείται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο