8 Φεβ 2018

Η αφίσα για τη νέα ταινία του «Τhe Rock» έχει ένα επικό λάθος και κάποιος το βρήκε


H νέα ταινία του Ντουέιν Τζόνσον «Skyscraper» υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας και να μας χαρίσει πολλές στιγμές δράσης. ...
Η αφίσα της όμως που μόλις κυκλοφόρησε έδωσε την ευκαιρία στο twitter να την τρολάρει για τα καλά. 

Μέσα σε λίγες ώρες στο twitter η αφίσα του «Τhe Rock» έγινε αντικείμενο χλευασμού καθώς οι περισσότεροι την θεώρησαν τουλάχιστον αστεία για το επικό λάθος της. 

Στην αφίσα ο ηθοποιός, που τον έχουμε συνδέσει κυρίως με ταινίες δράσης, απεικονίζεται να κάνει ένα τεράστιο άλμα από έναν γερανό προς έναν ουρανοξύστη που φλέγεται. 

Ενα πλάνο από την τελευταία σκηνή του επίσημου τρέιλερ.

Αν όμως προσέξει κανείς την αφίσα θα δει ότι αυτό το άλμα που κάνει ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ακατόρθωτο. Η αποστάση που υποτίθεται θα καταφέρει να καλύψει είναι αδύνατη.


Είναι αυτό που λέμε «μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά».

Με αφορμή αυτό το επικό λάθος, οι χρήστες του twitter άρχισαν το τρολάρισμα και άρχισαν να κάνουν μαθηματικές πράξεις και να μιλούν για νόμους της φυσικής για να αποδείξουν το επικό λάθος της αφίσας. 


Δείτε εδώ το tweet του ηθοποιού:

#SKYSCRAPER world premiere. An original concept about an FBI Negotiator severely wounded in the field. Framed in Hong Kong for murder, while his family is kidnapped & trapped in the world's tallest building set ablaze. Honored by this role. #VertigoWarning #SKYSCRAPER JULY 2018 pic.twitter.com/8Jz73N2pCk

— Dwayne Johnson (@TheRock) February 5, 2018

pic.twitter.com/0A8ldILy7r

— Dave Baker (@Dave_the_Baker) February 3, 2018

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο