8 Φεβ 2018

Σοκ στο Χόλιγουντ: Για δολοφονία κατηγορείται ο Charlie Sheen!


Απίστευτες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο Hollywood. Μία συνέντευξη του παλαίμαχου παίκτη του ....
μπέιζμπολ, Lenny Dykstra βάζει σε μπελάδες τον αγαπημένο ηθοποιό. 
Ο πρώην κολλητός του Charlie Sheen αναφέρθηκε σε συμβάντα, που θέτουν τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

Ο Dykstra ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως ο Sheen είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Η πιο σημαντική πληροφορία ωστόσο είναι πως βοήθησε να κανονιστεί η δολοφονία ενός πρώην βοηθού του!

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Charlie Sheen βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Rick Calamaro. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη. Πρόκειται για την «ψευδο-ηρωίνη» ή όπως λέγεται «το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει με μια ανάσα».

Ο Calamaro υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε αρκετά σκευάσματα για να καταπολεμήσει τις κρίσεις άγχους και την κατάθλιψή του. Η νεκροψία ανέφερε πως βάσει του ιστορικού του, «η αιτία θανάτου του, οφείλεται σε ατύχημα».

Ωστόσο ο πρώην κολλητός του Sheen έχει μία διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο του Calamaro. Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο βοηθός έγραφε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής του ηθοποιού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έκανε τον ηθοποιό να αποφασίσει να τον «παγώσουν». Ο Dykstra, που πέρασε και αυτός μεγάλο διάστημα στην φυλακή εξομολογήθηκε στον φίλο του για το βιβλίο. «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: “Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις”».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Calamaro. Έτσι αποφάσισε να ρωτήσει τον Sheen σχετικά με το τι είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Rick; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον “παγώσουν”. Του έβαλα μία “ζεστή δόση”».

Η συγκεκριμένο ορολογία χρησιμοποιείται για θανατηφόρες ενδοφλέβιες ενέσεις που προετοιμάζονται και χρησιμοποιούνται σε ανυποψίαστα θύματα!

Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες οφείλουμε να σημειώσουμε πως ο Dykstra δεν έχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του Charlie Sheen, Shane Bernand, αρνείται καθέτως το γεγονός αυτό
Πηγή: peoplegreece

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο