18 Φεβ 2018

Καπουτζίδης για «Παρά Πέντε»: Υπήρξαν συνεργάτες που με πλήγωσαν


Χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται - Σε ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live είπε...
: «Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! 




Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους», απάντησε, εμφανώς εκνευρισμένος

Χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία του «Παρά Πέντε» που ακόμη και σήμερα «σαρώνει» στους πίνακες τηλεθέασης ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε αποκαλύψεις και δεν έκρυψε την πικρία του για συγκεκριμένους συνεργάτες χωρίς ωστόσο να εξηγεί σε ποιους αναφέρεται.

Μιλώντας στην εκπομπής Dot. και στην ερώτηση αν «αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει ποτέ», ο ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε:

«Είναι όμορφο και είναι και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι μια πολύ γενναιόδωρη διαδικασία, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα». 

«Έχει ακούσεις ευχαριστώ;», ήταν η επόμενη ερώτηση.

«Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ», είπε χωρίς να λέει σε ποιος αναφέρεται, ενώ λίγο αργότερα στην ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live είπε:

«Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο