20 Δεκ 2017

Το Λος Αντζελες γέμισε με αφίσες της Meryl Streep αγκαλιά με τον Harvey Weinstein - «Ήξερε», γράφει πάνω η αφίσα


Ξαφνικά το Λος Άντζελες γέμισε με αφίσες της Meryl Streep που είναι αγκαλιά με τον Harvey Weinstein, με το μήνυμα που περνούν να είναι...
σαφές: «Ήξερε».




Οι αφίσες, βασισμένες στο έργο της καλλιτέχνιδας Barbara Kruger, απεικονίζουν μια φωτογραφία με την Streep και τον Weinstein χαμογελαστούς. Τα μάτια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι καλυμμένα με μία κόκκινη ταινία που γράφει «SHE KNEW».

Είναι άγνωστο ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη street art πράξη που έχει τη μορφή guerilla ακτιβισμού. Το μήνυμα πάντως είναι σαφές. Η 68χρονη ηθοποιός κατηγορείται ότι ήξερε, πράγμα που κατ’ επέκταση σημαίνει ότι επέτρεπε να συμβαίνουν όλα αυτά τα περιστατικά σeξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης για τα οποία κατηγορείται ο Weinstein.

Η ίδια, απαντώντας στην ηθοποιό Rose McGowan που ήταν αυτή που πρώτη την κατηγόρησε ανοιχτά ότι γνώριζε και αποσιώπησε την συμπεριφορά του αμερικανού παραγωγού, αρνείται ότι είχε την παραμικρή ιδέα και ανάμειξη σε όλα αυτά.

Οι αφίσες έχουν εντοπιστεί έξω από το κτίριο του Screen Guides, έξω από το σπίτι της ηθοποιού και απέναντι από το studio της Twentieth Century Fox – καθώς είναι η εταιρεία διανομής της νέας ταινίας της Streep «The Post».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο