παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

31 Δεκ 2017

Νομικά κινήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας εναντίον του Γιώργου Λιάγκα


Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάγκα μετά την τηλεφωνική φάρσα που έκανε εις βάρος του ο παρουσιαστής. ...
Ο ηθοποιός τόνισε στο περιοδικό People πως ζητά ηθική αποκατάσταση, αλλά και χρηματική αποζημίωση από τον δημοσιογράφο.


Τα χρήματα τι θα τα κάνεις;

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα με το δικηγόρο μου το ποσό που θα ζητήσουμε. Ένα μέρος θα το κρατήσω για το δάνειό μου και τα υπόλοιπα θα πάνε για τους ηθοποιούς που έχουν ανάγκη. Ο δικηγόρος μου είναι αισιόδοξος πως θα δικαιωθώ, γιατί έχουν δικαιωθεί κι άλλοι πάνω σε τέτοια θέματα. Δεν είμαι η πρώτη περίπτωση θιγόμενου. Στις σχολές δημοσιογραφίας δεν διδάσκεται η ευπρέπεια; Εγώ δεν έχω οικογένεια; Δεν έχω αδέλφια; Δεν έχω ανίψια; Είναι πολύ λεπτό το θέμα.»


Σου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν;

«Έχω υποστεί bullying κι έχουν χρησιμοποιήσει σκωπτικά το όνομά μου μέσα από τους γκέι χαρακτήρες. Βέβαια τότε δεν χρειάστηκε να κάνω αγωγή. Εγώ δεν έχω απασχολήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν αφορά καθόλου το κοινό. Όσοι την πουλάνε είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για το τι κάνω στο κρεβάτι μου, ούτε να βάζω ετικέτες. Το βρίσκω εξίσου ρατσιστικό. Σήμερα είμαστε έτσι, αύριο είμαστε αλλιώς.»


Στις συνεντεύξεις τι λες;

«Ότι δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Κάνουμε τόσο ωραία πράγματα στο θέατρο, που είναι περιττό να ασχολούμαστε με την κλειδαρότρυπα. Στην ουσία, πιστεύω πως δεν αφορά και τον κόσμο. Βλέπω ανθρώπους της τέχνης και της τηλεόρασης να κάνουν καριέρα μόνο στα εξώφυλλα. Εγώ αυτό το στηλιτεύω. Δεν είναι σωστό να δείχνεις τόσο πολύ την οικογένεια και τα παιδιά σου. Όλη η τηλεόραση έχει γίνει ένα τεράστιο κουτσομπολιό.»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο