26 Νοε 2017

Julia Roberts: Το μυστικό της αφίσας στο Pretty Woman που δεν ξέρατε. Και άλλες πληροφορίες που αγνοούσατε


Το Pretty Woman είναι μια από τις γνωστότερες και κλασικές ταινίες της δεκαετίας του 1990, που...
όλες οι γυναίκες έχουν δει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.




Η ιστορία του μοιάζει με παραμύθι αφού πραγματεύεται τον έρωτα ανάμεσα σε μια νεαρή πόpνη και έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος της αλλάζει τη ζωή.

Ακόμα και αυτές όμως που έχουν δει την ταινία δεκάδες φορές, σίγουρα δεν γνωρίζουν μερικές από τις πιο διασκεδαστικές πληροφορίες για αυτήν.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε όλο εκείνα που οι δημιουργοί του Pretty Woman παρέλειψαν να αναφέρουν.

3.000 Δολάρια: Αυτός ήταν ο αρχικός τίτλος της ταινίας, βασιζόμενος στο ποσό που πλήρωσε ο Edward (Richard Gere) για να περάσει μια εβδομάδα με τη Vivian (Julia Roberts).



Ferrari & Porsche: Καμία από τις δυο αυτές εταιρείες δεν θέλησαν να παραχωρήσουν οχήματα τους και να διαφημιστούν μέσα από την ταινία, επειδή δεν ήθελα τα ονόματα τους να συνδεθούν με τις ιερόδουλες. Η Lotus Cars όμως άδραξε την ευκαιρία και μετά την ταινία τα έσοδα της αυξήθηκαν σημαντικά.



Shelley Michelle: Γνωρίζατε ότι το κορμί της Roberts που φαίνεται στην αφίσα δεν ανήκει στην ίδια, αλλά στην πραγματικότητα είναι της Shelley Michelle;


Ο άστεγος: Σε μια σκηνή της ταινίας, εμφανίζεται ένας άστεγος από τον οποίον ο Edward ζητάει οδηγίες και ο οποίος είναι ο Gary Marshall, σκηνοθέτης του έργου.



Το κουτί με το κολιέ: Στην σκηνή που ο Edward προσφέρει ένα κουτί, μέσα στο οποίο υπάρχει το υπέροχο κολιέ που η Vivian φορούσε στην όπερα, κλείνει το κουτί απότομα και εκείνη ξεσπάει σε γέλια. Αυτή η σκηνή λοιπόν περιείχε την πραγματική αντίδραση της Roberts, την οποία ο σκηνοθέτης κράτησε ανέπαφη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο