παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

24 Νοε 2017

Έβγαλε την πιο διάσημη φωτογραφία του κόσμου και τώρα επιστρέφει - Την έχουμε δει όλοι χιλιάδες φορές


Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν δει την πασίγνωστη ταπετσαρία των Windows XP "Bliss"...
, καθιστώντας την την πιο γνωστή φωτογραφία στον κόσμο. 
Τώρα, 21 χρόνια μετά την λήψης της, ο φωτογράφος της Charles O'Rear στοχεύει να δημιουργήσει "την επόμενη γενιά ταπετσαριών" και μοιάζουν πραγματικά υπέροχες.


Η Bliss


Αυτή τη φορά, το έργο που ονομάζεται New Angles of America απευθύνεται σε χρήστες smartphone. "Είμαι ενθουσιασμένος που δημιουργώ για τη Lufthansa μια συνέχεια της φωτογραφίας "Bliss "σε smartphones, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι τις εικόνες μου από άλλα όμορφα μέρη . Πλέον, τα smartphones έχουν γίνει ο πρωταρχικός τρόπος για να δει ο κόσμος μια νέα και ενδιαφέρουσα φωτογραφία. Και, χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού. "

Το 1996, ο O'Rear έβγαλε τη διάσημη φωτογραφία του στο Sonoma County της Καλιφόρνιας με μια κάμερα μεσαίου μεγέθους ενώ βρισκόταν στο δρόμο για να δει τη φίλη του. Αρχικά, η εικόνα στάλθηκε στην Corbis - μια αμερικανική εταιρεία διαφήμισης- και στη συνέχεια η Microsoft αγόρασε τα δικαιώματά της το 2000, ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία των Windows XP.
Οι νέες εικόνες για τα wallpapers της Lufthansa
O Charles O'Rear επί τω έργω

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο