20 Οκτ 2017

Η Μαρία Κορινθίου στόλισε το Πρωινό: «Κάνουν νούμερα στην πλάτη μου. Ντροπή!»


Εχθές στο Πρωινό σχολίασαν τα δάκρυα της Μαρίας Κορινθίου στη συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»!...




Ο Άρης Καβαζτίκης είπε: «Μάλλον χθες έμαθε ότι πέθανε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Αυτό έχω να πω». Και ο Κώστας Τσουρός τόνισε: «Αυτό που ήθελε να καταφέρει η Μαρία Κορινθίου το κατάφερε. Μας έδειξε χθες πόσο καλή ηθοποιός είναι. Χωρίς πλάκα εγώ την καταλαβαίνω. Δεν είναι λίγο πράγμα να κάθεται δίπλα στον Μίμη Πλέσσα. Ο Μίμης Πλέσσας λύθηκε στα γέλια». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η υπόλοιπη ομάδα, εκτός από τη Φαίη Σκορδά!

Τα όσα είπε η ομάδα του Πρωινού, ενόχλησαν την ηθοποιό, η οποία απάντησε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Είπαμε και να φτερνίζομαι γίνεται θέμα! Δεν είμαι της άποψης bad publicity, it is a good publicity! Κάποιοι ενοχλούνται θεώρησαν γελοία τη συγκίνησή μου και με ειρωνικό τρόπο για άλλη μία φορά το έκαναν… Δεν θα κρύψω ότι με ενόχλησε! Με ενόχλησε αυτό που έγινε, έχω στερέψει από λόγια… Αυτό που θα πω θα το σχολιάσουν επίτηδες για να γίνουν νούμερα άρα αυτό ερμηνεύεται ότι στην πλάτη μου γίνεται όλο αυτό για να κάνουν νούμερα. Ο κύριος Πλέσσας δεν γελούσε μαζί μου! Έλα μου Κλεοπάτρα που δεν γελούσε μαζί μου! Είναι ντροπή!».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο