4 Οκτ 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία. Αυτά θα είναι...
απαραίτητα για να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια μπουν στο δρόμο σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο ευνοϊκό σήμερα. 




Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να μην στέκεσαι απόλυτος απέναντι στις απόψεις που ακούς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι καλό να μην μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που ξέρεις ότι ενοχλούν και δημιουργούν ένταση. Ασχολήσου με πιο ευχάριστες καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να διώξεις την ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, έχεις καλές προοπτικές, αλλά κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν θα σε κάνουν να νιώσεις αμήχανα και άβολα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και φερθείς παρορμητικά. Προσηλώσου στους στόχους σου, για να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, για αυτό συγκράτησε τα έξοδα σου.



Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για εσένα, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Τα εμπόδια που φέρνει η αρνητική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο, δημιουργούν αναστάτωση σε προσωπικές υποθέσεις, αλλά και στις γενικότερες επιδιώξεις σου. Έχεις μια τάση να είσαι υπέρ του δέοντος διεκδικητικός ή και αντιδραστικός ταράσσοντας τις ισορροπίες με τους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι πιο θετικός και αισιόδοξος.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η κατάσταση είναι επιφορτισμένη και γεμάτη αναστάτωση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατεβάσεις τους τόνους και να αποφύγεις εκείνα τα ζητήματα που δημιουργούν διαμάχη μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι και πάνω από όλα να μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, καλό είναι να κινείσαι συντηρητικά και να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές. Προσπάθησε να εδραιώσεις τη θέση σου, προτού προχωρήσεις με νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενίσχυση και αυτό θα προκύψει αν αναζητήσεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.



Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, δημιουργεί μια ένταση και σε εσένα και στο περιβάλλον σου. Σε κάνει πιο επιρρεπή σε αντιδραστικές κινήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου. Απόφυγε αυτή τη συμπεριφορά καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις κακό στον εαυτό σου και στα πρόσωπα που σε αγαπούν. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να δεις τα πράγματα λογικά. Κάθε κίνησή σου να έχει ένα λογικό σκοπό και να μην επιδίδεσαι σε μάχη μόνο και μόνο για να πεις ότι πάλεψες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η αρνητική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, δημιουργεί ένα τεταμένο κλίμα που φέρνει απόσταση στη σχέση σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να διατηρήσεις τις συνθήκες ήρεμες και να αποφύγεις τις εκρήξεις που είναι πιθανό να έχεις. Προτίμησε να εκτονωθείς με άλλα ενδιαφέροντα που δεν θα υπάρχει κίνδυνος να σε εκθέσουν στα μάτια των συνεργατών και προϊσταμένων σου. Στα οικονομικά, δείξε αυτοσυγκράτηση!



Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και το άγχος που νιώθεις δε σε αφήνει να εκφραστείς σωστά ή ακόμη και να σκεφτείς λογικά. Όλο αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο αυτοτροφοδοτούμενου συναισθήματος που καλά θα κάνεις να το ελέγξεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Έτσι, θα δεις ότι η ημέρα θα κυλήσει πιο ήπια και με λιγότερες συνέπειες. Βρες πρόσωπα που μπορείς να μιλήσεις άνετα για να εκφράσεις το θυμό ή την απογοήτευσή σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, καλύτερα να διαλέξεις πιο ασφαλείς επιλογές. Δεν είναι στιγμή να συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή για άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν και τους δυο σας στη σχέση. Φρόντισε να βάλεις στο κοινό σας πρόγραμμα ασχολίες που θα διώξουν την ένταση μακριά και θα κρατήσουν το μυαλό απασχολημένο.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια χειμαρρώδη ενέργεια που και εσύ ο ίδιος θα δυσκολευτείς να ελέγξεις. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πάντα ότι η ενέργεια είναι δημιουργική. Αντί λοιπόν, να καταστρέψεις τη φήμη σου φρόντισε να συγκρατήσεις το συναίσθημά σου. Και στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι λιγότερο παρορμητικός.



Λέων

Αγαπητέ Λέων, τί και αν εκνευριστείς και ξεφύγεις από τα όριά σου; Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, οπότε συγκρατήσου και προσπάθησε να σκεφτείς πιο λογικά. Σκέψου ότι η αναστάτωση που νιώθεις οφείλεται στην αρνητική όψη της Σελήνης που πραγματοποιεί αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις έρχονται τα πάνω κάτω! Προτίμησε να προστατευτείς από τη βροχή που θα πέσει με ορμή, αναμένοντας το ουράνιο τόξο που θα αφήσει το τοπίο πιο ξεκάθαρο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά φρόντισε να κάνεις ο,τιδήποτε άλλο από το να πιάσεις την κουβέντα με τον σύντροφό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε λόγους να έρθετε σε αντιπαράθεση και αυτό δεν είναι κάτι που θα ικανοποιήσει κάποιον από τους δυο. Οπότε, μήπως ήρθε η ώρα για σινεμά ή για μια χαλαρή βραδιά βλέποντας ταινία;

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να οργανώσεις το χρόνο και το χώρο σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλά, ενώ δεν θα λείψουν τα απρόοπτα. Οπότε, συντονίσου και ακολούθησε ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να μην χάσεις την μπάλα. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε έξοδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά.



Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μέσα στις έντονες αντιθέσεις του πλανητικού σκηνικού και στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που δημιουργείται, η μεθοδικότητά σου φαίνεται να είναι η λύση στο πρόβλημα. Ό,τι και αν γίνει, ό,τι και αν ακούσεις μείνε πιστός στο πρόγραμμα και τους στόχους σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε παρασύρει συναισθηματικά, έτσι ώστε να κυλήσει η ημέρα όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα! Ακόμη και αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, θα είναι για το δικό σου καλό. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα επηρεάζονται από το γενικότερο κλίμα. Για το λόγο αυτό φρόντισε να κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου ο,τιδήποτε σου δημιουργεί ανησυχία και αναστάτωση. Έτσι, θα μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να εξασφαλίσεις ένα λιμάνι για να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την πίεση.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, προσπάθησε να χαμηλώσεις τους τόνους και να χαλαρώσεις τους ρυθμούς. Οι μεγάλες φιλοδοξίες μπορούν να περιμένουν, καθώς το κλίμα δεν είναι κατάλληλο για να δρομολογήσεις νέα σχέδια. Στα οικονομικά, πρέπει να συνεχίσεις με πειθαρχία, έτσι ώστε σύντομα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων.




Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα αναστατώσει αναπόφευκτα τη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι θα επέλθουν αλλαγές, οι προτεραιότητες αναπροσαρμόζονται και εσύ βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα. Μπορεί να νιώσεις ότι το χάος κυριαρχεί σήμερα στη ζωή σου, νιώθοντας ανήμπορος να το ελέγξεις. Μη βιαστείς, όμως, να απογοητευτείς. Επιστράτευσε τις δυνάμεις σου και κράτα γερά. Σύντομα, το σκηνικό θα αλλάξει και θα δεις ότι όσα έγιναν, τελικά συνέβησαν για καλό.

Αισθηματικές

Οι συνθήκες δεν αναμένονται τόσο ευνοϊκές για την προσωπική σου ζωή όσο θα ήθελες. Η αλήθεια είναι ότι η δύσκολη όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, δημιουργεί αστάθεια και σύγκρουση στη σχέση. Αν είσαι μόνος, νιώθεις έντονες ανασφάλειες που σε κάνουν να απομονώνεσαι ακόμη περισσότερο. Κάνε υπομονή!

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου δεν πρόκειται να αποφύγεις τον πονοκέφαλο σήμερα. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, ενώ στην ατμόσφαιρα υπάρχει η αίσθηση της αγωνίας και της αναστάτωσης. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου για να κλείσει η ημέρα ομαλά. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με βάση τον προγραμματισμό και να αφήσεις τις σπατάλες.



Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, δέσε τη ζώνη σου και οπλίσου με πείσμα και υπομονή. Η ημέρα δεν θα είναι εύκολη, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι όλα είναι μαύρα και απαισιόδοξα. Οι θέσεις των πλανητών ασκούν δυσμενείς επιρροές σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου. Οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που θέλεις και θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία. Όσο πιο συγκρατημένος είσαι τόσο καλύτερα θα κυλήσει η ημέρα. Μην ξεχνάς ότι το βράδυ θα γυρίσεις σπίτι και εκεί μπορείς να βρεις τη γωνιά σου για να σκεφτείς και να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά είναι μια ημέρα που όσο λιγότερο μιλάς, τόσο το καλύτερο για την αρμονία της σχέσης σου. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να έχετε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία σου. Σύντομα θα έρθουν καλύτερες συνθήκες στον τομέα αυτό.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου, θα πρέπει να κινηθείς με σοφία. Τώρα είναι στιγμή να δείξεις τί έχεις μάθει και πόσο καλά μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Κράτα τις ισορροπίες και μάλιστα αν χρειαστεί, κράτα και τις αποστάσεις για να αποφύγεις τα χειρότερα. Τα οικονομικά σου δεν αντέχουν σπατάλες, οπότε μην σκεφτείς να ξεσπάσεις σε αλόγιστες αγορές για να εκτονωθείς.




Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το πρόγραμμα αναμένεται γεμάτο, καθώς οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις είναι αρκετές. Αυτό είναι φυσικό να σε κάνει να νιώθεις πίεση και άγχος για την εξέλιξη της ημέρας. Ωστόσο, πρέπει να περιορίσεις το συναίσθημα, έτσι ώστε να δώσεις χώρο στη λογική και την πειθαρχία να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Με μεθοδικότητα και προσήλωση στο στόχο θα καταφέρεις να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα, προσμένοντας καλύτερες συνθήκες σύντομα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου το κλίμα δεν είναι πολύ καλύτερο, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορείς να περάσεις χαλαρές στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου. Απόφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα απογοήτευσης και φόβου για ζητήματα που συμβαίνουν γενικότερα στη ζωή σου, αφήνοντας χώρο για τις προσωπικές στιγμές.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός. Μην υποκύψεις στις πιέσεις του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Επίσης, καλό είναι να μην ασχοληθείς με συνεργασίες σήμερα, γιατί δεν είσαι σε θέση να το κάνεις σωστά. Στα οικονομικά σου κινήσου με προσοχή, χωρίς επιπολαιότητες.



Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, δεν θα χαρακτήριζε κανείς την ημέρα εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείς στο σπίτι σου περιμένοντας μια νέα ημέρα να ξημερώσει. Μέσα στην αναστάτωση, την πίεση και γενικότερα το αρνητικό κλίμα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα αποδειχθούν ωφέλιμα για εσένα. Κάποιες φορές όταν αρνούμαστε ή δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη κάποιος άλλος πρέπει να φροντίσει για αυτό.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να συγκρατηθείς και να μην κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να τεκμηριώσεις μετά. Μίλα λίγο και προσπάθησε να δείξεις την αγάπη σου μέσα από πράξεις. Αν πάλι είναι αδύνατο, δεν χρειάζεσαι να πιέζεσαι. Κινήσου διακριτικά.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά δεν θα είναι εύκολα σήμερα. Οι συνεργασίες θα χρειαστούν προσοχή, ενώ καλό είναι να χαμηλώσεις λίγο την ένταση. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από το συναίσθημα, π.χ. οργή ή εκνευρισμό, για αυτό μην αφήνεις αρνητικές καταστάσεις να εξελίσσονται. Στα οικονομικά, φρόντισε να συγκρατηθείς.



Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πρόσεξε τον αυθορμητισμό σου για να αποφύγεις τις μεγάλες παγίδες. Δεν είναι εύκολο να ορίσεις το συναίσθημά σου και αυτό μπορεί να σε μπλέξει άσχημα. Για αυτό κράτα αυτή τη συμβουλή και προσαρμόσου στις καταστάσεις. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη σε κάνει ορμητικό και ανεξέλεγκτο. Είναι καλό είναι να είσαι δραστήριος και μαχητικός, αλλά μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλύτερα να βρεις τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά και υποστηρικτικά αρκεί να του επιτρέψεις να το κάνει. Αν είσαι μόνος, μια έξοδος με φίλους θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα υπάρξουν αυξημένες απαιτήσεις και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πίεση. Κάνε ό,τι πρέπει για να φέρεις εις πέρας τις αρμοδιότητές σου και περιόρισε τα λόγια σου. Μπορούν να σε βάλουν σε περιπέτειες. Προσοχή στα έξοδα, για να μην τινάξουν τα οικονομικά σου στον αέρα!



Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αναμένεται μια δύσκολη ημέρα καθώς τα εμπόδια και οι αναποδιές δεν θα λείψουν. Οι δικοί σου άνθρωποι θα προσπαθήσουν να είναι στο πλευρό σου, αλλά θα πρέπει και εσύ να τους το επιτρέψεις. Μην εκφράζεις την αγανάκτησή σου ή την πικρία σου σε αυτούς που σε νοιάζονται, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να μείνεις μόνος μέσα στο καβούκι σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, υπάρχει έντονος προβληματισμός και ίσως κάποια θέματα που υπάρχουν στην σχέση τώρα να είναι πιο εμφανή. Καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μπεις για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για λόγια. Οπότε, ξεκαθάρισέ το και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ευθύς γίνεται.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου, καλό είναι να μην υποκύψεις στο συναίσθημα και να αποφύγεις τις προστριβές. Μην επιτρέπεις σε λόγια να επηρεάζουν την ψυχολογία σου, γιατί μόνο χρόνο χάνεις. Στα οικονομικά σου μην σκεφτείς να κάνεις νέα ανοίγματα προς το παρόν. Το πιθανότερο είναι να πέσεις σε πλάνη καθώς η Σελήνη στους Ιχθείς δημιουργεί ένα τέτοιο κλίμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο