14 Οκτ 2017

Η Τζέιν Φόντα οραματίζεται τον θάνατό της - Στις 21 Δεκεμβρίου η Αμερικανίδα σούπερ σταρ γίνεται 80 ετών


Η Τζέιν Φόντα δηλώνει πως σκέφτεται τον θάνατο, αλλά δεν φοβάται να πεθάνει. Στα 79 της πλέον η Χολιγουντιανή ηθοποιός...
που ξεκίνησε την καριέρα της το 1960 αποκαλύπτει ότι σκέφτεται τον θάνατο.




«Ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ζω, εδικά διανύοντας τα τελευταίο μέρος της ζωής μου, είναι και το να οραματίζομαι για πώς θέλω να πεθάνω», δήλωσε η Φόντα στο περιοδικό Town & Country, η οποία γίνεται 80 ετών στις 21 Δεκεμβρίου.

«Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι στο κρεβάτι περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να θεραπεύσεις τις πληγές και να κλείσεις τα κενά. Επειδή στο τέλος είσαι πάντα αυτό που δεν έχεις κάνει, κι όχι αυτό που έκανες», είπε.

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι ότι θα φτάσω στο τέλος χωρίς να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έφταιξε το ότι δεν κατάφερα ποτέ να μείνω με έναν σύζυγο».

Η Φόντα παντρεύτηκε τον Ροζέ Βαντίμ από το 1965 έως το 1973, τον Τομ Χέιντεν από το 1973 έως το 1990 και τον Τεντ Τέρνερ από τα 1991 ως το 2001. Η τελευταία της σχέση ήταν με τον Ρίτσαρντ Πέρι που κράτησε για οκτώ χρόνια και έληξε τον Ιανουάριο του 2017.

«Πάντα έβλεπα ότι θα μπορούσα να γίνω καλύτερη. Αυτό ακούγεται φοβερό. Δεν θα ήθελα να διαγράψω τίποτα απ’ ότι έχω ζήσει. Αλλά όλα μοιάζουν σαν σκαλιά που με πήγαν πιο ψηλά», ανέφερε.
Πηγή: ΑΠΕ

*Η Τζέιν Φόντα πρωταγωνίστησε με τον αγαπημένο της συνάδελφο και σχεδόν συνομήλικο της, Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην τρυφερή ταινία «Our Souls at Night» του Ριτές Μπάτρα που προβλήθηκε στο Netflix και σε επιλεγμένες αίθουσες σε Ν. Υόρκη και Λος Άντζελες αυτές τις μέρες. Οι κριτικές για την ταινία και το ξανασμίξιμο των 2 σταρ στην μεγάλη οθόνη ήσαν θερμές και εγκάρδιες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο