6 Σεπ 2017

George Clooney: «O Matt Damon είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός»


Η νέα ταινία των δύο φίλων με τίτλο «Suburbicon» έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της...
Βενετίας.

Ο George Clooney και ο Matt Damon είναι φίλοι για πολλά χρόνια, 




έχοντας συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως στις ταινίες «Συμμορία των έντεκα» και «Μνημείων άνδρες». Οι δυο φίλοι ξανάσμιξαν στο θρίλερ «Suburbicon» ταινία την οποία ο Clooney σκηνοθέτησε με τον Damon στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με τον Clooney, ο Damon είναι ο «σπουδαιότερος ηθοποιός» με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Η δήλωση του σκηνοθέτη έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight για τη νέα του ταινία.

«Ο Matt είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός με τον οποίο έχω δουλέψει ποτέ. Στην πραγματικότητα, δεν έχω δει κάποιον σπουδαιότερο ηθοποιό στη ζωή μου» εξήγησε ο Clooney, για να τονίσει στη συνέχεια: «Προσπαθώ να σκεφτώ εάν υπάρχει σπουδαιότερος ηθοποιός. Όχι, δεν υπάρχει καλύτερος ηθοποιός».

Ο Clooney εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου η νέα του ταινία έκανε την πρεμιέρα της. Εκεί, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εάν σκοπεύει να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Variety, ο Clooney απάντησε χιουμοριστικά πως «θα είχε πλάκα» να είναι επόμενος πρόεδρος, ενώ όταν τον άκουσε ο Damon, πετάχτηκε συμπληρώνοντας πως θα προτιμούσε τον «οποιονδήποτε» να κατέβει στις επόμενες εκλογές «αμέσως».

Η ερώτηση δεν έγινε τυχαία στον Clooney, αφού είναι γνωστός για τον πολιτικό ακτιβισμό και τις φιλανθρωπικές του ενέργειες. Το 2015 μάλιστα είχε δώσει μια συνέντευξη αναφορικά με τις πολιτικές του βλέψεις, οι οποίες όμως δεν άφηναν περιθώριο για περαιτέρω ενασχόληση. «Ποιος θα ήθελε να ζήσει έτσι; Είμαι φίλος με πολλούς από αυτούς τους τύπους και νομίζω πως είναι κόλαση» είχε δηλώσει τότε ο Clooney, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική μιας πολιτικής καριέρας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο