3 Σεπ 2017

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα παράπονα για την αλλαγή στην εκπομπή της


Φαίνεται πως οι φήμες που υπήρξαν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν δεν ήταν αβάσιμες. Εξάλλου...
ο Alpha δείχνει πως δεν φοβάται τις αλλαγές, κάνοντας αρκετές από αυτές στο πρόγραμμα που ετοιμάζεται.





Και μπορεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου να εξέφρασε ανοιχτά το παράπονο της, γνωστοποιώντας και μια σημαντική αλλαγή στη δική της εκπομπή, ωστόσο τα μηνύματα από τους followers της ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Εξάλλου, το τηλεοπτικό κοινό την στηρίξει εμπράκτως εδώ και χρόνια.

«Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!… #nofilter #newseason #alphatv #pamepaketo #complain #change #vikychatzivasileiou» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνοδεύοντας το παράπονο της για την αλλαγή ημέρας προβολής του «Πάμε Πακέτο» με ένα απρόσμενο βίντεο. Η ίδια κάνει ρόδα στο κήπο της, δείχνοντας την άψογη φυσική της κατάσταση. Αν πάντως επαληθευτούν τα σενάρια που στις αρχές καλοκαιριού την ήθελαν να μετακομίζει Σάββατο, στο κενό που άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τότε από τη νέα σεζόν οι δύο τους θα βρίσκονται αντίπαλοι σε μια μάχη άκρως ενδιαφέρουσα.


Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!... #nofilter #newseason #alphatv # #pamepaketo #complain #change #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στιςΣεπ 2, 2017, 2:46πμ PDT

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο