Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

3 Σεπ 2017

16 ακατάλληλες «ενήλικες» σκηνές που κρύβονται στις αγαπημένες μας ταινίες της Ντίσνεϊ


Οι ταινίες της Ντίσνεϊ υποτίθεται πως προσφέρουν ξέγνοιαστη οικογενειακή διασκέδαση. Αυτό που...
δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι πως υπάρχει ένα ελαφρώς παράξενο χιούμορ για μεγάλους σε κάποιες σκηνές.
Φυσικά, η Ντίσνεϊ ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις παραβάσεις. Κάπου εκεί έξω ένας εικονογράφος κοιμάται ήσυχος το βράδυ ξέροντας πως εξαπάτησε τον εργοδότη του.

Μην εξοργιστείτε ακόμη: Οι περισσότερες παρεμβάσεις είναι πολύ λεπτές για να γίνουν αντιληπτές από τα νεότερα μέλη. Χάρης στο διαδίκτυο οι μεγαλύτεροι άνθρωποι κατάφεραν να δουν την αλήθεια πίσω από τις σκηνές χωρίς να σκανδαλιστούν οι νέοι.

Αν είστε έτοιμοι να πείτε αντίο στην παιδική σας ηλικία, δείτε τα παρακάτω ενήλικα στιγμιότυπα από τα αγαπημένα σας κλασσικά κινούμενα σχέδια.


Μπαμπούλας Α.Ε.

Είναι μια από τις πιο συναισθηματικές ταινίες αλλά αν δείτε το σχέδιο στην αριστερή πλευρά, δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.


Ο Βασιλιάς Των Λιονταριών

Αυτή η σκηνή αποκαλύπτει μερικούς ιδιαίτερα σχεδιασμένους αμμόλοφους που τα πολύ απαιτητικά μάτια μπορούν να παρατηρήσουν. Μας φέρνει στο μυαλό την φράση του Σίμπα: «Όλες οι πινελιές του φωτός είναι δικές σας» με νέο νόημα.


Η συγκεκριμένη ταινίες είναι πραγματικά γεμάτη από τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Οι φήμες λένε πως στο πρόσωπο του Μουφάσα, στην αφίσα υπάρχει το περίγραμμα μιας γυμνής γυναίκας. Κοιτάζοντάς το δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.


Και τι συμβαίνει σχετικά με αυτό; Ο σχηματισμός των γραμμάτων S-E-X δημιουργείται όταν ο Σίμπα σηκώνει σκόνη. Η Ντίσνεϊ λέει πως θα έπρεπε να εμφανίζεται S-F-X, ως ένα μικρό φόρο τιμής στην ομάδα των ειδικών εφέ.Πήτερ Παν

Ο ήρωας χορεύει με την σκιά του αλλά υπάρχει κάτι σε αυτήν που δεν βλέπουμε ευτυχώς στον ίδιο τον Πήτερ Παν.Μπερνάρ και Μπιάνκα: Κομάντος της Σωτηρίας

Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά στο παράθυρο πίσω από τα δύο ποντίκια, θα δείτε μια γυμνή γυναίκα. Η Ντίσνεϊ υποστηρίζει πως δεν έχει ιδέα πως συνέβη αυτό. Ίσως κάποιος ήθελε να κάνει ένα αστείο;Η μικρή γοργόνα

Πιστεύεται ευρέως πως αυτό το μικρό εξόγκωμα του ιερέα στην σκηνή του γάμου είναι από τον ερεθισμό του. Ας ελπίσουμε πως οι υπεύθυνοι δεν το έκαναν σκόπιμα.


Και μετά είναι το θέμα με το ανδρικό μόριο στο κάστρο. Οι υπεύθυνοι παραγωγής ισχυρίζονται πως έκανε τον σχεδιασμό κάποιος εξωτερικός συνεργάτης και όχι η ομάδα της Ντίσνεϊ. Αυτό δεν τους σταματά από το να το αντικαταστήσουν.
Μαλλιά Κουβάρια

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά θεωρείται πως στην αφίσα της ταινίας υπάρχει κρυμμένη η λέξη sεx. Πιστεύουμε πως ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει.Φαντασία

Αυτή η σκηνή από την φαντασία της Ντίσνεϊ θεωρείται πως παραπέμπει σε στήθος. Σίγουρα, αυτός ο σχηματισμός με τα άστρα μας το θυμίζει.Αλαντίν

Ναι, το πήγαν λίγο παραπέρα και υπήρξε αυτή η φράση. Μερικές φορές το ενήλικο χιούμορ που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα παιδιά μπορεί να είναι διασκεδαστικό.
Αυτοκίνητα

Η πινακίδα «top down» για τη στάση φορτηγών με την επιγραφή «all convertible waitress» φαίνεται να υπόσχεται κάτι διαφορετικό από ότι μπορείτε να φανταστείτε.Σταχτοπούτα

Σίγουρα, μαζεύουν χάντρες αλλά φαίνεται σαν να κάνουν κάτι άλλο.
Ο Αυτοκράτορας έχει Κέφια

Δίνει μια νέα, πιο κυριολεκτική έννοια στη φράση «στήνω σκηνή»
Η ιστορία των παιχνιδιών

Ο Κύριος Πατάτας δεν κρύβει τα λόγια του όταν θέλει να πει κάτι αλλά πρέπει να ξέρει πως η ταινία απευθύνεται σε παιδιά.
Τέλος, αυτή η εικόνα προέρχεται από ένα κινούμενο σχέδιο του Μίκυ Μάους. 


Αυτό το είδος εικονογράφησης μας κάνει να πιστεύουμε πως μερικοί έχουν μια διαστρεβλωμένη αίσθηση του χιούμορ. Ακόμη, όσο μπερδεμένο κι αν είναι μας κάνει να γελάμε.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο