παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

10 Αυγ 2017

Βόμβα από Σαββίδη: Ποιος αναλαμβάνει το τιμόνι του Έψιλον


Φήμες για ανάληψη της διέυθυνσης του Έψιλον από τον Λάμπη Ταγματάρχη ενώ Ερωτηματικό παραμένει...
μέχρι κι αυτή την ώρα ο ρόλος του Γιάννη Πρετεντέρη στις εφημερίδες του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Από την ώρα που επιβεβαιώθηκε η είδηση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» από τον Ιβάν Σαββίδη… αμέσως στην «πιάτσα» διέρρευσε η πληροφορία ότι ο μάνατζερ που θα τοποθετηθεί για να «τρέξει» το «μαγαζί» στη νέα του φάση είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης που αποχώρησε πριν ένα μήνα από την ΕΡΤ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για σοβαρή επιλογή και στο βαθμό που επιβεβαιωθεί η είδηση η παρουσία του στελέχους στη διοικητική πυραμίδα του σταθμού υποδηλώνει ότι ο πήχης τοποθετείται ψηλά!

Εν τω μεταξύ ερωτηματικό παραμένει μέχρι κι αυτή την ώρα ο ρόλος του Γιάννη Πρετεντέρη στις εφημερίδες του ΔΟΛ υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για την τύχη του δημοσιογράφου έχουν ακουστεί όλα τα σενάρια, πιθανά και απίθανα… Από το ότι θα αναλάβει μια από τις θέσεις των μελών του ΔΣ της νέας εταιρίας, έως ότι θα απομακρυνθεί! Φυσικά και όλα τα ενδιάμεσα με επικρατέστερο να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει να αρθρογραφεί καθημερινά στην τελευταια σελίδα των «ΝΕΩΝ», και τις Κυριακές στο «ΒΗΜΑ».

Άλλωστε ο πολιτικός προσανατολισμός του δημοσιογράφου εξυπηρετεί άριστα τη νέα (και την παλιά φυσικά) γραμμή της εφημερίδας που δεν είναι άλλος από τη στήριξη της συντηρητικής παράταξης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιπλέον όμως, αν ορισμένες εμβληματικές υπογραφές όπως εν προκειμένω του Γιάννη Πρετεντέρη δεν συνεχίσουν να κοσμούν τις σελίδες των ιστορικών εφημερίδων του ΔΟΛ, θα είναι σαν σκορδαλιά δίχως σκόρδο!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο