Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

26 Ιουλ 2017

Συγκλονίζει η Σ.Θερόν με τις αποκαλύψεις για την εφηβεία της-«Η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου»


Η ηθοποιός που πολλές φορές έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο, προέβη σε μια εξομολόγηση που...
συγκλονίζει.

«Επέζησα από αυτό, είμαι υπερήφανη. Εχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Δεν το φοβάμαι. Δεν με τρομάζει το σκοτάδι, γιατί εξηγεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση», είπε η ηθοποιός στους New York Times, σε μία σπάνια εξομολόγηση για αυτό το περιστατικό.

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και ζούσε στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ενα βράδυ ο αλκοολικός πατέρας της επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι με τον αδελφό του και απείλησε τη μητέρα της και την ίδια, κρατώντας όπλο. Άρχισε να πυροβολεί και η μητέρα της ηθοποιού άρπαξε το δικό της όπλο και πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον σύζυγό της και τραυματίζοντας τον αδελφό της. Αργότερα, η αστυνομία έκρινε πως η γυναίκα βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Για την έφηβη τότε Θερόν, ο απόηχος της τραγωδίας ήταν εξίσου σκληρός. «Ολη η παιδική ηλικία μου ήταν έτσι. Ενα τραύμα», είπε η ηθοποιός, που ακόμη θυμάται τι της είπε η μητέρα της μετά το συμβάν: ότι αυτή είναι η στιγμή που είτε θα βούλιαζαν, είτε θα κολυμπούσαν.

Όταν ασχολήθηκε με την υποκριτική, άρχισε να στρέφεται προς ρόλους στους οποίους υποδυόταν περίπλοκες γυναίκες. Αν και δεν το αποδίδει εξ' ολοκλήρου σε όσα έζησε στην εφηβεία της, σημειώνει «Θα ήσουν ηλίθιος αν δεν τα συνδύαζες. Μου αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να παλέψουν, να βγουν από καταστάσεις. Που δεν είναι θύματα αλλά ούτε και σούπερ ήρωες»

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο