Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

18 Ιουν 2017

Ακυρώθηκε η δίκη του Μπιλ Κόσμπι- Δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση από τους ενόρκους


Καμία ομόφωνη απόφαση δε μπόρεσε να πάρει το σώμα των ενόρκων, με αποτέλεσμα...
να ακυρωθεί η δίκη του διάσημου ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για σεχουαλική επίθεση.
Επειτα από την ανακοίνωση των ενόρκων, ότι δεν είναι σε θέση να φθάσουν σε ετυμηγορία ομοφώνως για καμία από τις κατηγορίες, μετά μάλιστα από συνεδρίαση 50 ωρών, η δίκη ακυρώθηκε.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ, ο οποίος είχε απαγγείλει τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού ανακοίνωσε αμέσως ότι θα ζητήσει την επανάληψη της δίκης, όπως προβλέπει ο νόμος.

Πρόκειται για μία ήττα για τον Κέβιν Στιλ, τα επιχειρήματα του οποίου δεν κατόρθωσαν να πείσουν το σύνολο του σώματος των ενόρκων και για νίκη του 79χρονου Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος δεν έδειξε καμία αντίδραση μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της δίκης του.

Συνολικά περίπου 60 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεχουαλική επίθεση, τερματίζοντας της καριέρα του «America's dad», όπως έγινε γνωστός για τον ρόλο του στο «The Cosby Show». 

Η δίκη αφορούσε κατηγορίες για σεχουαλική επίθεση κατά της Αντρέα Κόνσταντ και ήταν η μόνη υπόθεση που παραπέμφθηκε σε δίκη, αφού όλες οι υπόλοιπες είχαν παραγραφεί.

Ο δικαστής που αποφάσισε την ακύρωση της δίκης διευκρίνισε ότι ο Μπιλ Κόσμπι παραμένει κατηγορούμενος και ελεύθερος με εγγύηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο