19 Απρ 2017

Στάθης Ψάλτης: Διασωληνωμένος πια παλεύει με τον καρκίνο


Από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» συνεχίζει...
να δίνει τη μάχη για τη ζωή του ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.




Συμπληρώνοντας έναν μήνα νοσηλείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ο 66χρονος καλλιτέχνης δέχεται με υπομονή και σθένος τις ανακουφιστικές ιατρικές παρεμβάσεις.

Όταν ο αγαπητός ηθοποιός εισήχθη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς.

Η πάλη -αρχικά- με τον καρκίνο του πνεύμονα έγινε όμως άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. Παρόλα αυτά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου εξάντλησε κάθε «όπλο» που είχε στη θεραπευτική φαρέτρα του για να βοηθήσει τον ασθενή.

Ανεξάντλητα είναι αντιθέτως, όλες αυτές τις εβδομάδες, τα αποθέματα αγάπης και συμπαράστασης της συζύγου του, των οικείων του και των φίλων του που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

Το τελευταίο 48ωρο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του στην Εντατική. Διασωληνωμένος πλέον παλεύει με τη νόσο του και τις επιπλοκές της, αλλά συνεχίζει να αντλεί δύναμη από τους δικούς του ανθρώπους, κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να βοηθήσει την πορεία του σε αυτή την επίπονη διαδρομή που ακολουθεί ως ογκολογικός ασθενής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο