11 Μαρ 2017

«Έφυγε» από τη ζωή η Ευαγγελία Σαμιωτάκη


«Έφυγε» από τη ζωή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη....
Η ηθοποιός - σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου, το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.
Ο θάνατός οφείλεται πιθανότατα σε ανακοπή.


Η κηδεία της θα γίνει στον Αγ. Αθανάσιο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.


Το βιογραφικό της

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γεννήθηκε το 1934. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θεάτρο.

Σε ηλικία 18 ετών παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου, παρά τη διαφορά ηλικίας τους, με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

«Είχαμε λοιπόν 18 χρόνια διαφορά, εκείνος είχε ήδη αρχίσει καριέρα κάνοντας τους σκληρούς. Εγώ τον είχα ερωτευτεί από μικρή κι όταν τον πρώτο χρόνο που πήγα στη σχολή τον είδα από κοντά, τρελάθηκα. Τρεις μέρες δεν κοιμόμουν. Δεν μου έδινε καμία σημασία. Μετά που γίναμε ζευγάρι, μου είπε πως από ένστικτο φοβήθηκε. Επειδή ήμουν πολύ πιο μικρή, ήμουν πολύ εντυπωσιακή, είπε από μέσα του "Αυτή η κοπέλα θα με κάνει δυστυχισμένο. Δεν θα περάσω καλά μαζί της". Ζήλευε αλλά φρόντιζα να μη του δίνω αφορμές καθόλου, μα καθόλου. Γιατί ήταν και η δουλειά μας περίεργη. Ήμουν στο Εθνικό θέατρο και δυο μήνες ήμουν στην Επίδαυρο. Ο Σπύρος ήταν με το θέατρο Τέχνης και πήγαιναν κι εκείνοι περιοδείες. Περνούσαν και δύο και τρεις μήνες χωρίς να βρεθούμε. Αυτό μπορεί και να βοήθησε την σχέση. Γιατί μετά ξανανταμώναμε σαν νιόπαντροι. Ήμασταν ήδη κι ερωτευμένοι», περιέγραφε η ίδια. 

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε δύσκολες στιγμές. Είχε χάσει τον άνθρωπό της, το άλλο της μισό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο