22 Ιαν 2017

Τι λένε πέντε Ελληνίδες μοντέλα που συνάντησαν τον Τραμπ σε καλλιστεία [photos]


Μέχρι και την περασμένη χρονιά ο Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωνε και χρηματοδοτούσε ...τους διαγωνισμούς Miss Universe, Miss USA και Miss Teen USA. Λόγω αυτής της εμπλοκής του βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με καταγγελίες ότι φλέρταρε ασύστολα καλλονές υποψήφιες καλλιστείων όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχεται τα πυρά των κοριτσιών που ένιωσαν το έντονο φλερτ ή το βλέμμα του στα γυμνά σώματά τους κατά τις περίφημες επιδρομές του στα αποδυτήρια και τα δωμάτιά τους. Η εφημερίδα το «Θέμα» φιλοξενεί δηλώσεις του διοργανωτή των καλλιστείων και των πέντε Ελληνίδων Σταρ Ελλάς που συνάντησαν τον πλανητάρχη όταν συμμετείχαν στα καλλιστεία Μις Υφήλιος, τα οποία καταθέτουν τις εντυπώσεις τους. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πλανητάρχης μάλλον δεν είναι και τόσο άτακτος όσο τον παρουσιάζουν.


Αννα Πρέλεβιτς, Σταρ Ελλάς 2010


«Μας αντιμετώπιζε σαν γλάστρες»

«Τον είδαμε μια μέρα πριν τον επίσημο διαγωνισμό. Ανεβήκαμε όλες οι κοπέλες στο stage και εκείνος μας κοιτούσε και μας ζητούσε να πούμε το όνομά μας και τη χώρα την οποία εκπροσωπούσαμε καθώς περνούσε από μπροστά μας. Νιώθαμε σαν να μην υπήρχαμε. Ηταν πολύ αυστηρός και μαζί του είχε μια βοηθό η οποία κρατούσε συνέχεια σημειώσεις. Είχαμε ακούσει ότι υπήρχε μεροληψία και ότι έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία σε όλες τις υποψήφιες που προέρχονταν από χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ούτως ή άλλως, όμως, σε αυτές τις χώρες ασχολούνται πολύ με τον διαγωνισμό, το θεωρήσαμε λογικό.

Από την άλλη ειλικρινά δεν θα ξεχάσω το πόσο ψυχρός ήταν. Μας αντιμετώπιζε σα να είμαστε πενήντα γλάστρες. Δεν σεβόταν το γυναικείο φύλο... Ακόμη και στη γραμματέα του μιλούσε απότομα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι ούτε καν μας κοιτούσε στα μάτια. Μας κοιτούσε υποτιμητικά στο στέρνο επειδή δεν ήθελε να μας δώσει αξία. Οχι στο στήθος, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Στο στέρνο για να μη μας δώσει αξία κοιτώντας μας στα μάτια. Ομως όσο καιρό ήμουν στον διαγωνισμό δεν άκουσα για παρενοχλήσεις ή για περίεργη συμπεριφορά. Ακόμη και από τις κινήσεις του δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο».


Δούκισσα Νομικού, Σταρ Ελλάς 2007


«Η Ιβάνκα ήταν πιο φιλική από αυτόν»

«Συναντούσαμε συχνά τον Ντόναλντ Τραμπ, ακόμη και στο πρωινό. Πρέπει να τον είδα τουλάχιστον δέκα φορές μέσα στον έναν μήνα που ήμουν εκεί. Σε αντίθεση με τον ίδιο, η κόρη του Ιβάνκα ήταν πολύ φιλική μαζί μας. Εκείνος ήταν απόμακρος, δεν μας μιλούσε, προτιμούσε να μιλά με τις κοπέλες από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Η μόνη φορά που τον συνάντησα face to face ήταν μία ημέρα πριν τον ημιτελικό όπου στεκόμαστε όλες στη σειρά και περνούσε να μας δει. Μαζί του και η βοηθός που σημείωνε. Ηταν λίγο σνομπ, είχε το ύφος που έχει και τώρα. Δεν μας έδινε και πολλή σημασία. Είχα μάθει ότι εκείνος επέλεγε τις κοπέλες της πεντάδας. Τότε μου έλεγαν ότι είχα προκριθεί, αλλά μετά μου είπαν ότι έβαζε τις δικές του. Ηταν παγερά αδιάφορος για μας. Ούτε καν ακούστηκε κάτι περίεργο, όσο ήμουν στον διαγωνισμό, για ενοχλήσεις ή για φλερτ».


Βάλια Κακούτη, Σταρ Ελλάς 2004


«Σοκαρίστηκα από το χρώμα των μαλλιών και το έντονο solarium»

«Ημουν στο Εκουαδόρ και τον θυμάμαι που είχε έρθει στα παρασκήνια για να ευχηθεί σε όλες τις κοπέλες. Ηρθε και σε μένα και μου ευχήθηκε. Βγάλαμε φωτογραφίες, μια που υπήρχαν πολλοί δικοί του φωτογράφοι. Το στυλ του ήταν πολύ αυταρχικό, αλλά όχι με τις Νοτιοαμερικάνες, εκεί ήταν πιο φιλικός. Οταν ήρθε σε μένα, με πλησίασε και με ρώτησε πώς είμαι και πώς νιώθω. Απ’ ό,τι κατάλαβα, όμως, η Αμερική και η Βραζιλία ήταν οι χώρες που είχαν προβάδισμα στις προτιμήσεις του, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα.

Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η εικόνα του από κοντά. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το χρώμα των μαλλιών του και το έντονο solarium. Μου έδωσε το χέρι του και ήταν ευγενικός».



Διονυσία Κουκίου, Σταρ Ελλάς 2008


«Ηταν αδιάφορος»

«Ημουν στο Βιετνάμ για τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος και ήθελα να φύγω γιατί ήμουν πολύ μικρή. Τότε είχαμε τη Lady Gaga στον διαγωνισμό και κάναμε πολλές πρόβες για το χορευτικό με το οποίο θα τη συνοδεύαμε. Εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στις πρόβες και στη συνέχεια στους προκριματικούς. Τότε δεν φανταζόμουν ότι αυτός θα ήταν ο επόμενος πλανητάρχης, προσπαθούσα να καταλάβω ποιος ήταν. Ούτε γελαστός ήταν, ούτε αυστηρός. Ηταν μάλλον αδιάφορος και σοβαρός. Την εύνοια προς κάποια κοπέλα την είχαμε νιώσει από νωρίς με την περίπτωση της Μις Βενεζουέλα, η οποία και αναδείχθηκε Μις Υφήλιος. Ο Τραμπ, όμως, ήταν διακριτικός, τόσο που δεν μας είχε κάνει κάτι εντύπωση και φυσικά ούτε καν ακούσαμε κάποια κοπέλα να λέει κάτι υπέρ του ή εναντίον του».


Βασιλική Τσιρογιάννη, Σταρ Ελλάς 2012


«Ο Τραμπ ήταν σοβαρός και μετρημένος»

«Τον θυμάμαι πολύ καλά στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στο Λας Βέγκας. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι ότι σίγουρα ξέρει πώς να φερθεί. Η προσωπική μου αίσθηση όταν τον συνάντησα ήταν ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε αυστηρός, αλλά σοβαρός και μετρημένος. Αλλωστε ήταν μια τυπική διαδικασία, έβλεπε τόσες πολλές κοπέλες που δεν θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει διαφορετικά. Το βράδυ στο πάρτυ μετά τον διαγωνισμό ο Τραμπ ήταν αρκετά πιο χαλαρός και πιο φιλικός, αλλά δεν είχε προκλητική συμπεριφορά, ούτε έκανε κάτι το οποίο μας έκανε εντύπωση. Από τη στιγμή που ερχόταν μέχρι τη στιγμή που έφευγε δεν ένιωσα καθόλου ότι εγκατέλειπε την τυπική συμπεριφορά του».


Βασίλης Πρεβελάκης, διοργανωτής καλλιστείων


Αδιάφορος, αλλά επαγγελματίας ο Τραμπ

Ο Βασίλης Πρεβελάκης συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ στο τυπικό πλαίσιο της συνεργασίας τους για λογαριασμό του διαγωνισμού Μις Υφήλιος. Η αίσθησή του για τη συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα των ΗΠΑ είναι ότι επρόκειτο «για αδιάφορο άνθρωπο, που μάλλον όλο αυτό το αντιμετώπιζε διεκπεραιωτικά. Ηταν, όμως, επαγγελματίας. Θα πρέπει να είσαι ανόητος αν κάνεις αυτή τη δουλειά και δεν είσαι επαγγελματίας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ημέρα όπου είχα ξεμείνει για να δω κάτι φωτογραφίες στο αμφιθέατρο της διοργάνωσης. Ξαφνικά είδα τα κορίτσια, αν και είχαν αποσυρθεί, να ξαναβγαίνουν στη σκηνή και τον Τραμπ να μιλά με την καθεμία ξεχωριστά. Τότε ήταν η Δούκισσα Νομικού. Την κοίταξε και προχώρησε παρακάτω. Δεν μπορούσες να έχεις τίποτε περισσότερο μαζί του, καμία επαφή».


Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι υποψήφιες εκτός Ελλάδας


«Ξέρεις, είναι όλες εκεί γυμνές. Και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες». Ετσι γλαφυρά περιέγραφε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν την εμπειρία του από τις επιδρομές που πραγματοποιούσε στα δωμάτια προετοιμασίας των υποψηφίων. Η αδυναμία του για τις υποψήφιες καλλονές είναι πλέον κάτι που συζητιέται πολύ καθώς επιβεβαιώνεται και από τις ίδιες τις κοπέλες. «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην πρόβα τζενεράλε. Ημασταν ημίγυμνες και αλλάζαμε ρούχα φορώντας μόνο μπικίνι. Μπήκε μέσα και έκανε βόλτες. Δεν είχαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνο να ρίξουμε μια ρόμπα ή ένα ρούχο πάνω μας. Μερικές κοπέλες δεν φορούσαν στηθόδεσμο, άλλες ήταν εντελώς γυμνές», περιγράφει η Τάσα Ντίξον, πρώην υποψήφια Μις Αμερική. Και δεν είναι η μόνη. Ο νέος πλανητάρχης μάλλον είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις υποψήφιες, καθώς οι καταγγελίες είναι πολλές, αν και κάποιες τις διαψεύδουν...

Η σοβαρότερη και πιο πρόσφατη έρχεται από την πρώην Μις Ουγγαρία Κάτα Σάρκα, η οποία αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε καλέσει μετά τα καλλιστεία στη Μόσχα το 2013 στο ξενοδοχείο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Τραμπ, αν και παντρεμένος, τη φλέρταρε στο πάρτυ μετά τον διαγωνισμό και την κάλεσε στο δωμάτιό του. «Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: “Ποια είσαι;”. Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν "Ουγγαρία" και στη συνέχεια, αφού με ρώτησε "γιατί είσαι εδώ;", μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του, ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο που διέμενε, αλλά και το όνομά του», είπε η ίδια μιλώντας σε εκπομπή της ουγγρικής τηλεόρασης, σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

Πηγή: protothema

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο