15 Ιαν 2017

Μεγάλοι ηθοποιοί που ξεκίνησαν την καριέρα τους από σαπουνόπερες


Άλλωστε ο δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς και δύσκολος....
Ποιος θα περίμενε ότι μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους παγκοσμίως ηθοποιούς θα είχαν κάνει τα πρώτα τους βήματα μέσα από σαπουνόπερες.

Και όμως, οι παρακάτω αστέρες ξεκίνησαν κάπως έτσι. Βέβαια στη συνέχεια η μοίρα τους δικαίωσε, όμως όπως λέει ο σοφός λαός κάθε αρχή και δύσκολη!


1. Morgan Freeman: Ο κόσμος τον λατρεύει και το όνομα του είναι ιδιαιτέρως σεβαστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους, όμως ο ίδιος ξεκίνησε παίζοντας ρόλους στο The Twilight Zone, το Another World, και το Madame Secretary.


2. Jensen Ackles: Ο γοητευτικός ηθοποιός σίγουρα σας είναι γνωστός από το Supernatural. Κανείς δεν περίμενε ότι θα διαθέτει τόσο μεγάλο ταλέντο. Επίσης, στην αρχή της καριέρας του έπαιξε και στα Dowson's Creek και Smallville.3. Sarah Michelle Gellar: Το κορίτσι από τη Buffy, The Vampire Slayer μεγάλωσε και έγινε μια εξαιρετική ηθοποιός, ενώ συμμετείχε και στις σειρές Ringer και The Crazy Ones.


4. Susan Sarandon: Οι πρώτες της δουλειές ήταν στις σειρές You Don't Know Jack, Frank Herbert's Dune και Search for Tomorrow. Ποιος να τις θυμάται άραγε; 5. Heyden Panettiere: Θυμάστε την οικογενειακή σειρά Malcolm in the Middle; Εκεί εμφανίστηκε και η εν λόγω ηθοποιός, ενώ συνέχισε με τις σειρές Heroes και Nashville.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο