25 Οκτ 2016

Έπεσε η αυλαία για την 28η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου σε ένα κατάμεστο θέατρο.


Με την παράσταση "Το μεγάλο μας τσίρκο" του Ι. Καμπανέλη από το Αναγνωστήριο Αγιάσου Λέσβου ....
«Η Ανάπτυξη» – Πειραματική Σκηνή και χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Καλύμνου Κο Γιάννη Γαλουζή, τον Υπεύθυνο Πολιτισμού του Δήμου κ. Ιωάννη Διαμαντή και την πρόεδρο της ομοσπονδίας ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου Κα Βενέτη έπεσε η αυλαία μίας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης για τους θιάσους Αιγαίου που φέτος βρήκαν φιλόξενη στέγη και θερμό κοινό στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Κάλυμνος Πολυδραστική Ανώνυμη εταιρεία ΟΤΑ και φωτογραφίες απο την παράσταση και τους χαιρετισμούς των διοργανωτών.


Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ, ως διοργανώτρια Εταιρεία της 28ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που διεξήχθη στο νησί μας από 13/10/2016 έως 23/10/2016, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Ο Καλυμνιακός λαός μαζί με τους επισκέπτες μας αγκάλιασαν ζεστά όλες τις εκδηλώσεις δίνοντας βροντερό παρόν σε κάθε μία από αυτές.

Εκτιμάται ότι εκτός των 700 και πλέον επισκεπτών του νησιού μας, παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και παραστάσεις πάνω από 4.000 συμπατριώτες μας και επισκέπτες από τα γύρω νησιά, που ήρθαν να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο αυτό γεγονός, στις νέες εγκαταστάσεις μας στον Χώρο Έκφρασης του Δήμου Καλυμνίων (πρώην κέντρο διασκέδασης By' night), στο Αμφιθέατρο του Νικηφορείου Γυμνασίου και στο Θεατράκι του Δήμου (στο ΚΑΠΗ). 

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια, καθοδήγηση και συνεργασία τον Υπεύθυνο Πολιτισμού του Δήμου μας τον κ. Ιωάννη Διαμαντή, την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Υπηρεσία Δόμησης, την Υπηρεσία Καθαριότητας, την ΔΕΥΑ Καλύμνου, την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου και πάνω από όλους το ένθερμο κοινό μας, που στήριξε την προσπάθεια μας να ανοίξει η αυλαία των θεατρικών συναντήσεων μετά από 28 χρόνια διοργάνωσης τους, στην Κάλυμνο μας. 

Η αυλαία έπεσε, αλλά το λάκτισμα της αφετηρίας εδόθη και σύντομα θα ανοίξει ξανά με νέες εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Θ.Ο.Κ (Θεατρική Ομάδα Καλύμνου) Κος Μιχάλης Μακρυλός, ανοίγει την εκδήλωση λήξης.



Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας ερασιτεχνικών θιάσων Κα Βενέτη απευθύνει χαιρετισμό και ευχαριστεί τα μέλη της Θ.Ο.Κ, τους Δήμαρχο Κο Γιάννη Γαλουζή, τον Υπεύθυνο Πολιτισμού του Δήμου κ. Ιωάννη Διαμαντή και ιδιαίτερα την Κα Κατερίνα Κλωνάρη ψυχή και σκηνοθέτιδα της Θ.Ο.Κ.




Ο Δήμαρχος Καλύμνου Κος Γιάννης Γαλουζής, απευθύνει χαιρετισμό. Ευχαριστεί το κοινό και τις θεατρικές ομάδες που φιλοξενήθηκαν στο νησί κατά τη διάρκεια των θεατρικών συναντήσεων και υποσχέθηκε σύντομα ένα νέο κινηματοθέατρο που θα είναι το στολίδι της Καλύμνου.


Ακολουθούν φωτογραφίες από την παράσταση "Το μεγάλο μας τσίρκο" του Ι. Καμπανέλη από το Αναγνωστήριο Αγιάσου Λέσβου «Η Ανάπτυξη» – Πειραματική Σκηνή, η οποία και έκλεισε τις θεατρικές συναντήσεις. Ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτεί, να φωνάζει "Μπράβο" και ευχαριστώ κλαίγοντας... 
















Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο