23 Σεπ 2016

Ο Γιώργος Βασιλείου επέστρεψε σπίτι του φανερά καταβεβλημένος - «Το παλεύω»


Ο Γιώργος Βασιλείου δίνει μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Μετά την ...τρίμηνη παραμονή του στο Νοσοκομείο Μεταξά, επέστρεψε σπίτι του από το νοσοκομείο και όπως δηλώνει και ο ίδιος το παλεύει με όποιο τρόπο μπορεί.

«Το παλεύω αγόρι μου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά», λέει στη «Freddo» με βραχνή φωνή. Η σύζυγος του, Λία Θερμόγιαννη, δήλωσε: «Ο Γιώργος ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο θεραπείας και κάθε εβδομάδα θα κάνει μια θεραπεία και θα επιστρέφει στο σπίτι. Πιστεύουμε ότι σε 5-6 εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές θεραπείες».

Ο Γιώργος Βασιλείου πρόσθεσε: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, γιατί πατάω και πάλι στα δικά μου εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα είχα στο πλευρό μου τη σύζυγο μου, τον βράχο μου, καθώς και τα δύο μου παιδιά. Είχα όμως στο πλευρό μου και τους χιλιάδες φίλους με τα μηνύματα συμπαράστασης που ,μου έστελναν. Γράψε, παιδί μου, ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Γράψε ότι η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και το παλεύω. Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο