13 Ιουν 2016

Τα 9 καλύτερα πρόσωπα με χαρακτηριστικές εκφράσεις σε πολεμικές ταινίες (Photos)

Ποιος ξεχνάει τον Τζόνι Ράμπο να βαστά με άνεση ένα «50αρι» και να εξολοθρεύει Βιετκόγκ; Δείτε τις 9 καλύτερες εκφράσεις σε πολεμικές ταινίες....


Στο Νο 9, το αριστούργημα Αποκάλυψη Τώρα. Ο Λανς δείχνει το πρόσωπο του πολέμου, μέσα από την πυραυλάκατο με τα δίδυμα πολυβόλα να «ξερνούν» φωτιά.



Στο Νο 8 ο δικός μας Τέλης Σαβάλας σαν λοχίας Γκούφι στην ταινία Η Μάχη των Αρδέννων. Βαστά ένα Μπράουνινγκ και τσακίζει τους ναζί.




Στο Νο 7 η ταινία Περλ Χάμπορ. Ο Κούμπα Ντάουνινγκ Τζούνιορ με την ιδιότητα του μάγειρα Ντόρις Μιλλερ, έχει πιάσει το αντιαεροπορικό και καταρρίπτει τα γιαπωνέζικα Ζέρο.



Στο Νο 6 πάλι ο Τέλης Σαβάλας, αυτή τη φορά στην Απόδραση από την Αθήνα. Κρατάει ένα γερμανικό Sturmgewehr 44.



Στο Νο 5, η ταινία με τη φρίκη του Βιετναμ, Φουλ Μέταλ Τζάκετ.Η χαρακτηριστική σκηνή την με το M60 την ώρα που έχουν κυκλώσει τους Βιετκογκ σε ένα ερειπωμένο κτίριο και εκείνοι δεν παραδίδονται.



Στο Νο 4 η σκηνή από τον Κυνηγό με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Μέσα στη ζούγκλα ενώ ο κυνηγός τους εξολοθρεύει έναν έναν.




Στο Νο 3 Ράμπο το πρώτο αίμα. Ο τζόνι Ράμπο σκορπά τον τρόμο




Στο Νο 2 , η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν. Ο θεοσεβούμενος ελεύθερος σκοπευτής της ομάδας, ο στρατιώτης Τζάκσον σκορπά τον θάνατο.


Στο Νο 1 ο ωραίος Κλιντ Ίστγουν ως Σάφερ με ένα MP40 στην ταινία όπου τολμούν οι αετοί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο