23 Μαΐ 2016

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τις ημέρες που έρχονται;

Ζώδια εβδομάδας: 23 - 29 Μαίου


Κριός

Η διάθεση σας δεν είναι και η καλύτερη... που θα μπορούσατε να έχετε αυτές τις μέρες, ενώ ένα γεγονός πρόκειται να σας ξυπνήσει δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος.
Ταύρος

Νιώθετε αντιμέτωποι με όλα, δηλαδή σαν να είστε σε ένα στρατόπεδο εσείς και σε ένα άλλο οι υπόλοιποι. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, διαφορετικά θα κάνετε λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν.
Δίδυμος

Εμφανίζονται πολλές υποχρεώσεις που καλείστε να βάλετε σε μια σειρά. Θα νιώσετε συγχυσμένοι και χαομένοι και θα δυσκολευτείτε γενικά, αλλά κάντε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείτε.
Καρκίνος

Κυριαρχήστε από έμπνευση και όλες σας οι καλλιτεχνικές ικανότητες βγαίνουν προς τα έξω, αφού ζωγραφίζετε και ασχολείστε με μικρές κατασκευές. Διασκεδάστε το στο έπακρο.
Λέων

Παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας προβλέπονται, επειδή δυστυχώς οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά ούτε και εσείς μπορείτε να καταλάβετε αυτούς.
Παρθένος

Μπορεί η κοινωνικότητα σας να βρίσκεται στα ύψη και να θέλετε να βγείτε για να μιλήσετε με κόσμο, να ξέρετε όμως πως θα ήταν καλό να είστε φειδωλοί στις δηλώσεις σας, καθώς δεν θέλουν όλοι το καλό σας.
Ζυγός

Αυτές τις μέρες αποφύγετε γενικά ότι δραστηριότητες σχετίζονται με τα οικονομικά σας, δηλαδή δοσοληψίες και νέα ξεκινήματα, καθώς δεν υπάρχει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.
Σκορπιός

Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε μιας και δεν σας καταλαβαίνει κανείς, ούτε οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι και αυτό σας δημιουργεί τεράστιο εκνευρισμό. Πρέπει όμως να συγκρατηθείτε και να μην ξεσπάσετε πάνω στους άλλους.
Τοξότης

Θα απομονωθείτε αυτές τις ημέρες και θα χαθείτε στις σκέψεις σας, μιας και δεν νιώθετε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Μην ανησυχείτε πάντως γιατί όλο αυτό θα σας κάνει μεγάλο καλό.
Αιγόκερως

Στρέφεστε στην οικογένεια και τους φίλους σας και θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί τους για να διασκεδάσετε και να ηρεμήσετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι κάτι που το έχετε σίγουρα ανάγκη.
Υδροχόος

Έχετε βάλει σκοπό να αναδειχθείτε μέσα από την δουλειά σας και να δείξετε στους ανωτέρους σας τι αξίζετε. Προσπαθήστε για αυτό και να ξέρετε πως όλοι θα αναγνωρίσουν τις ικανότητες σας.
Ιχθύς

Το μυαλό αλλά και το σώμα σας έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν όσο πιο μακριά μπορούν για λίγο, όμως ακόμα και αν έχετε τη δυνατότητα ενός τέτοιου ταξιδιού καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα, καθώς πρέπει να τελειώσετε ότι έχετε ξεκινήσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο