24 Φεβ 2016

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γλεντάει για δεύτερη φορά το Μέγκα και τον Πρετεντέρη (VIDEO)

Μπορεί να γίνεται συχνότερα αυτό;


Η εκπομπή “Ανατροπή” του μεγκάλου καναλιού και του λαοφιλούς δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία προβλήθηκε εχθές το βράδυ, είχε θέμα “ΜΜΕ: Απειλούν ή Απειλούνται;“.

Μάλιστα στο πάνελ....
είχαν καλεσμένο μεταξύ άλλων τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ο οποίος την περίοδο του δημοψηφίσματος είχε γλεντήσει on air το κανάλι του Mega από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού του Μπόμπολα, μέχρι που του έκοψαν την σύνδεση.

Εχθές το βράδυ ο Γρηγοριάδης “ξαναχτύπησε”, μιλώντας για την διαπλοκή των ιδιωτικών καναλιών, και συγκεκριμένα για τις σχέσεις του Άκτορα με την Eldorado Gold, δηλαδή τις σχέσεις του Mega με την εταιρία που διαχειρίζεται τις Σκουριές, αφού και το Mega και o Άκτωρ ανήκουν στον άνθρωπο που πιθανότατα ελέγχει μέχρι και τη μάνα σου.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης αναφέρει λοιπόν ως παράδειγμα διαπλοκής των ΜΜΕ την σχέση διαπλοκής του Mega με την Eldorado Gold και ο Πρετεντέρης απαντάει στον Κλέων Γρηγοριάδη ως εξής:

"Να πω το εξής. Μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, απλά, δραστηριοποιείται, δεν λέω τώρα δεν θελω να ακξσδαλασδ λκξασδξκλασdoradogold δλασκξ. Θα ρωτήσουμε τον Άκτορα κάποια στιγμή, ή την Eldorado θα ρωτήσουμε. (…) Θέλω να πω ότι αν παίρνουμε μετρημένο το τι κυκλοφορεί ότι αποτελεί διαπλοκή, δεν είναι έτσι."

Βρείτε τι εννοούσε στην απάντησή του ο Γιάννης Πρετεντέρης και κερδίστε μια ξενάγηση στα μεταλλεία της Eldorado Gold.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο