6 Φεβ 2016

Χαμός με το «Νησί»! Η ενόχληση του Μάινα για τους απλήρωτους συναδέλφους του


To Νησί είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και παρά το ότι έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την προβολή του κάποιοι από τους συντελεστές του δεν έχουν πάρει .....ακόμα την αμοιβή τους για τη δουλειά τους. Κάτι που έρχεται και πάλι στην επιφάνεια μιας και η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη. Ο Στέλιος Μάινας παίρνει θέση στο όλο θέμα και δεν κρύβει την ενόχλησή του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά.

Πώς σας φαίνεται που αρχίζει η προβολή της σειράς ‘Το Νησί» και πάλι στο Mega, πέντε χρόνια μετά την αρχική προβολή του;

Το «Νησί» ήταν μια ευτυχής συγκυρία, μία πολύ ακριβή παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, με ανθρώπους που δούλεψαν με ευρωπαϊκές συνθήκες για να βγάλουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο μας δικαίωσε. Υπάρχουν συνάδελφοί σας που ακόμα δεν έχουν πληρωθεί από τη σειρά. Εγώ έχω πληρωθεί και γνωρίζω ότι, αν και ένα μεγάλο κομμάτι των συντελεστών αποπληρώθηκε, έχουν μείνει ακόμα οφειλές. Είναι, όμως, αξιοκατάκριτο ότι μια σειρά έπειτα από μία πενταετία δεν έχει πληρώσει τους συντελεστές της. Ξέρω ότι δεν οφείλεται στο κανάλι, αλλά στην οικονομική δυσπραγία η οποία κατέστρεψε έναν παραγωγό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο